Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Η φημισμένη Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης έρχεται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου.

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Οι δεξιοτέχνες μουσικοί της θα «μεταφέρουν» το αθηναϊκό κοινό στη Βιέννη του 18ου αιώνα, ερμηνεύοντας μερικά από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα έργα του Μότσαρτ και των Στράους.

Η ορχήστρα είναι διάσημη και για τα κοστούμια της καθώς οι μουσικοί της είναι ντυμένοι με αυθεντικά ρούχα και περούκες εποχής. Με την ορχήστρα θα εμφανισθούν επίσης σοπράνο από την Όπερα της Βιέννης σε γνωστές και αγαπημένες άριες, για να μας χαρίσουν υπέροχες στιγμές και να μας «ταξιδέψουν» στην μαγική ατμόσφαιρα της Βιέννης.

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σύνολα της Αυστρίας. Η ιδιαιτερότητά της έγκειται αφενός στη μουσική ποιότητα που τη διακρίνει, αφού μαζί της συνεργάζονται μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς της Φιλαρμονικής της Βιέννης, αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα κοστούμια και οι περούκες εποχής σε συνδυασμό με τον καλλιτεχνικό ενθουσιασμό και τη δεξιοτεχνία των μουσικών.

Οι συναυλίες της Ορχήστρας Μότσαρτ της Βιέννης πραγματοποιούνται στις μεγαλύτερες και διασημότερες αίθουσες συναυλιών της Βιέννης, και συγκεκριμένα στο Golden Hall της Musikverein, στο Wiener Konzerthaus και στο Great Hall του Hofburg (Αυτοκρατορικό ανάκτορο).

Η συναυλία αρχίζει στις 21:00. Προπώληση εισιτηρίων στο τηλέφωνο 211 77 01 700 και στα σάιτ www.viva.gr & www.ct.gr