H Art Athina τον Σεπτέμβριο στο Ζάππειο Μέγαρο

Η μεγαλύτερη ετήσια εικαστική διοργάνωση στην Ελλάδα, που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας, θα πραγματοποιηθεί απο την Παρασκευή 16 έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

H Art Athina τον Σεπτέμβριο στο Ζάππειο Μέγαρο

Στη φετινή διεθνή έκθεση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης συμμετέχουν 81 χώροι τέχνης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, του οποίου τη διεύθυνση έχει η Σταματία Δημητρακοπούλου, περιλαμβάνει 14 ενότητες, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα τομέων και ενδιαφερόντων της σύγχρονης εικαστικής σκηνής.

Σταθερά το πρόγραμμα συνθέτουν οι ενότητες Main, Highlights, Feature και Projects, ενώ το παράλληλο πρόγραμμα περιλαμβάνει Design, Talks, Film & New Media Space, Kid’s Educational Program και για πρώτη φορά τα Art Athina Pavilions, αφιέρωμα στα NFTs και βραβείο νέου καλλιτέχνη.

Στην ενότητα Art Athina All Year Round εντάσσονται το Art Athina Artist Residency Program, το Art Athina Educational Program και τα Αrt Athina Podcasts.

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ακολουθήστε την ArtAthina στα social media:

https://www.facebook.com/artathina.gr

https://www.instagram.com/art_athina

Εγκαίνια

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου-μόνο με
προσκλήσεις

Γενική είσοδος

Σάββατο 17 – Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 12.00-21.00

Η αθηναϊκή φουάρ διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης, σε παραγωγή της εταιρείας BeBest. Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Αττική" 2014-2020.