Ο Τζον Μάλκοβιτς τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ο Τζον Μάλκοβιτς έρχεται τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο για το «The Music Critic» 

Ο Τζον Μάλκοβιτς τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ξεκινά η προπώληση για την πολυαναμενόμενη παράσταση «The Music Critic» με τον Τζον Μάλκοβιτς στο Ηρώδειο. Ο διάσημος ηθοποιός έρχεται στις 6 Οκτωβρίου με ένα σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ σε σύλληψη και δημιουργία του Aleksey Igudesman.

Ο Σούμαν «απλώς φαντάζεται τον εαυτό του συνθέτη», ενώ ο Μπραμς είναι «ένας μπάσταρδος χωρίς κανένα μουσικό χάρισμα» και ο Ντεμπυσσύ είναι «έτσι απλά, άσχημος». Ο Aleksey Igudesman δημιουργεί ένα σαρδόνιο μείγμα από τις χειρότερες -και μάλλον απροσδόκητες- μουσικές κριτικές των τελευταίων αιώνων που γράφτηκαν από τους διασημότερους μουσικούς κριτικούς του κόσμου για μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας μουσικής και ο Μάλκοβιτς ερμηνεύει το ρόλο του κακού κριτικού που πιστεύει ότι η μουσική του Μπετόβεν, του Σοπέν, του Προκόφιεφ και τόσων άλλων είναι απλώς κουραστική και θλιβερή. Η βραδιά κλείνει με το «Βασανιστήριο του Malkovich», μια φρικτή κριτική που γράφτηκε κάποτε για τον ίδιο.

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά αποσπάσματα από μουσικές των Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Brahms, Schumann, Debussy, Prokofiev, Ysaÿe, Kancheli, Piazzolla και του δημιουργού της παράστασης Aleksey Igudesman. Στο μουσικό σύνολο που συνοδεύει τον Μάλκοβιτς συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο διάσημος πιανίστας Hyung-ki Joo.