Moυσική Τεχνόπολη στο Γκάζι

H Μουσική Τεχνόπολη, ο πιο αγαπημένος μουσικός θεσμός του καλοκαιριού στην καρδιά της Αθήνας, παρουσιάζει ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό συναυλιακό πρόγραμμα που προσκαλεί τις Αθηναίες και τους Αθηναίους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης σε μια μεγάλη μουσική γιορτή που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Moυσική Τεχνόπολη στο Γκάζι

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο πολυβραβευμένος και βιρτουόζος Fantastic Negrito θα βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό για να δώσει μια ηλεκτρισμένη blues μουσική εμπειρία, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Urban Athens Festival, οι αγαπημένοι low-bap του ελληνικού κοινού Active Member θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια πορείας τους, με 22 δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλες ως solo artists, στήνοντας ένα γλέντι όπου οι γενιές συναντιούνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

Ακόμη, φέτος, ο εμβληματικός μουσικός θεσμός Rockwave Festival κατεβαίνει για λίγο στο κέντρο της πόλης και στήνει ένα ξέφρενο Rockwave Night. Έτσι, την Πέμπτη 21 Ιουλίου, έρχεται μια γιορτή εκτονωτικά λυτρωτική, όπως η μουσική των Placebo. Οι μοναδικοί alternative ροκ Βρετανοί έχουν μοιραστεί κι άλλες αξέχαστες εμφανίσεις με το ένθερμο ελληνικό κοινό, επιστρέφοντας τη λατρεία που τους δείχνει σταθερά για πάνω από 20 χρόνια. Τώρα, το συγκρότημα επιστρέφει στην Ελλάδα σε συναυλία που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα της!

Ακολουθούν την Παρασκευή 22 Ιουλίου οι ροκ θρύλοι Within Temptation που έρχονται για μία μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν πασίγνωστα και αγαπημένα κομμάτια από την 20ετή πορεία τους αλλά και τον καινούργιο τους δίσκο Resist.

Το πρώτο μέρος της Μουσικής Τεχνόπολης ολοκληρώνεται την Πέμπτη 28 Ιουλίου με τους μοναδικούς Calexico που επιστρέφουν στην Tεχνόπολη 22 ολόκληρα χρόνια μετά τη διονυσιακή τους εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2000. Οι αγαπημένοι indie folk Αμερικανοί έρχονται πιο ώριμοι από ποτέ και με νέο δίσκο στις αποσκευές τους και υπόσχονται να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό μια βραδιά απόλυτης μουσικής έκστασης που θα ολοκληρώσει με τον πιο ιδανικό τρόπο το πρώτο μέρος της Μουσικής Τεχνόπολης.

Μείνετε συντονισμένοι για το δεύτερο μέρος της Μουσικής Τεχνόπολης που επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβριο. Και αυτό το καλοκαίρι, η καρδιά της μουσικής χτυπά στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι!

#ΜουσικήΤεχνόπολη

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να εμπλουτιστεί ή/και να τροποποιηθεί.

Moys

Δευτέρα 18.07: Fantastic Negrito

Τρίτη 19.07: Active Member – «30 ΧΡΟΝΙΑ» Full ηλεκτρική μπάντα live
Στο πλαίσιο του Urban Athens Festival

Τετάρτη 20.07: Les Négresses Vertes – Rockwave Nights

Πέμπτη 21.07: Placebo – Rockwave Nights

Παρασκευή 22.07: Within Temptation – Live in Athens 2022

Πέμπτη 28.07: Calexico