Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2021: Έρχεται με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις!

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, ο θεσμός που όλοι έχουμε αγαπήσει, «ανοίγει τις πόρτες του» και φέτος τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2021: Έρχεται με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις!

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, της πόλης του ήλιου, υπόσχεται για μια ακόμη χρονιά, να κάνει και τα βράδια μας πιο φωτεινά, φιλοξενώντας στο ανοιχτό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» υπέροχες θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις από νέους, πρωτοπόρους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η φετινή διαδρομή μάς οδηγεί σε ποικίλα μουσικά και θεατρικά μονοπάτια. Θα ταξιδέψουμε από τις ροκ μελωδίες, σε τάνγκο και λαϊκά τραγούδια, μέχρι και τη χιπ-χοπ σκηνή ενώ θα κάνουμε στάσεις στο αρχαίο, το κλασικό και το σύγχρονο θέατρο.

Παράλληλα, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το μουσικό αφιέρωμα σε «Tango και Λαϊκά» της Ζωής Τηγανούρια.

Ο Δήμος Ηλιούπολης και το Φεστιβάλ του, δεν θα μπορούσαν, ωστόσο, να μην ανταποκριθούν με ευαισθησία σε όσους δοκιμάστηκαν και πληγώθηκαν με δριμύτητα αυτό το καλοκαίρι και οι οποίοι έχουν ανάγκη από την κοινωνική αλληλεγγύη και τη διάθεση προσφοράς όλων μας. Γι’ αυτό το λόγο, πέρα από τις όποιες δράσεις στήριξης των πληγέντων, φιλοξενούμε, εκτός προγράμματος, και δύο πρωτοβουλίες νέων καλλιτεχνών με φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Θάλαμος Νο 6», για τη στήριξη γυναικών θυμάτων βίας και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου μία συναυλία από ομάδα Ροκ Μέταλ συγκροτημάτων, για τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Το FESTIVAL ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα λειτουργεί, καθ’ όλη τη διάρκεια του, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ: 210 9923840, 210 9940699 | politismos-ilioupoli.gr