Ζιζέλ, του Άκραμ Καν, από το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας στο Christmas Theater On line (vid)

Μια από τις σπουδαιότερες χορογραφίες του 21ου αιώνα, η Ζιζέλ, του Άκραμ Καν, από το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας, έρχεται στο Christmas Theater On line, 19-22 Φεβρουαρίου 

Ζιζέλ, του Άκραμ Καν, από το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας στο Christmas Theater On line (vid)

Το αριστούργημα χορού του 21ου αιώνα, η παράσταση Ζιζέλ του Άκραμ Καν, έρχεται στο σπίτι σας τον Φεβρουάριο από το Christmas Theater On Line.

Αποκτήστε κωδικό, συνδεθείτε και ζήστε την μαγεία του χορού!

Η νέα αυτή εκδοχή για το σπουδαιότερο ίσως ρομαντικό μπαλέτο, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία να ξαναζήσουμε την συγκινητική ιστορία αγάπης, προδοσίας και λύτρωσης, στην σύγχρονη εποχή.

Καθώς η κουρτίνα υψώνεται, οι χορευτές στη σκιά μας οδηγούν να περάσουμε τον μεγάλο τοίχο. Από εκείνη τη στιγμή, η Ζιζέλ του Άκραμ Καν μας μαγεύει με τις ονειρικές εικόνες και την σαγηνευτική χορογραφία.

Το μεγαλειώδες Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας δίνει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Η παρτιτούρα (Ο Παρατηρητής) του Βιντζένζο Λαμάνια αποτελεί μια σύγχρονη διασκευή της πρωτότυπης μουσικής του Αντόλφ Αντάμ και ακούγεται μεγαλειώδης από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Εθνικού Μπαλέτου της Αγγλίας.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια από τον βραβευμένο με Όσκαρ σχεδιαστή Τιμ Γιπ και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός από τον Μαρκ Χέντερσον δημιουργούν έναν κόσμο φαντασίας στον οποίο ζουν τα πιο όμορφα πλάσματα στον κόσμο.

Τα αερικά του Άκραμ Καν γεμίζουν την σκηνή και δημιουργούν την αίσθηση στο κοινό ότι παρατηρούν τον ερωτικό χορό ενός σμήνους αστεριών γύρω από έναν γαλαξία. Όμως δεν θα καταφέρουν ποτέ να φτάσουν στο κέντρο του γαλαξία. Γι’ αυτό λένε ότι εκεί βρίσκεται ο μεγάλος ανεκπλήρωτος έρωτας. Σαν αυτόν της Ζιζέλ και του Άλμπρεχτ

Παρασκευή 19 & Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 στις 20.00 | Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 στις 16.00 και στις 20.00

Εισιτήρια:

15 ευρώ

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 211 77 01 700 | www.christmastheater.gr

Πηγή: culturenow.gr