Η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι online (vid)

Μια από τις σπουδαιότερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι, έρχεται στο σπίτι σας, από το Christmas Theater On Line.

Η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι online (vid)

Αυτές τις ιδιαίτερες γιορτές, μια από τις σπουδαιότερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι, έρχεται στο σπίτι σας! Σε πλήρη σύνθεση, με 100 εξαίρετους μουσικούς, έχοντας στο πόντιουμ έναν ζωντανό μύθο της Ρωσικής μουσικής σχολής, τον Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ η ορχήστρα που πήρε το όνομά της από το σπουδαίο Ρώσο συνθέτη, Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, θα μας καθηλώσει και online.

Κάθε χρόνο στην Μόσχα και συγκεκριμένα στην Αίθουσα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας παρουσιάζεται η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία Grand Waltz. Διάσημα βαλς του Τσαϊκόφσκι αλλά και υπέροχα βαλς άλλων διάσημων συνθετών θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας, σε 4 προβολές από 1-3 Ιανουαρίου 2021 στο Christmas Theater OnLine. Φέτος η τέχνη έρχεται σπίτι σας!
Το πρόγραμμα της συναυλίας που θα μεταδοθεί από το Christmas Theater OnLine είναι ένας ύμνος στα ωραιότερα βαλς όλων των εποχών.
Ζήστε την μαγεία της μουσικής με βαλς των Στράους, του Ντμίτρι Σοστακόβιτς, του Πιοτρ Τσαϊκόφσκι, του Αράμ Χατσατουριάν, του Λέοναρντ Μπερνστάιν, του Γκεόργκι Σβιντίροφ, του Μιχαήλ Γκλίνκα, του Αλεξάντρ Γκλαζουνόφ, του Γιαν Σιμπέλιους κ.α.
Μια μοναδική ευκαιρία να δείτε μια σπουδαία Πρωτοχρονιάτικη συναυλία και να ταξιδέψετε σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με τα ωραιότερα βαλς, την μουσική της αγάπης.

Ένας σπουδαίος συνθέτης, μια μεγάλη ορχήστρα, μια αξέχαστη βραδιά με μουσική που μαγεύει την ψυχή!

Για τη διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης εδώ