Music in Motion Festival 2018 στο Τριανόν

Το Music in Motion Festival επιστρέφει στις 26 και 27 Μαΐου στο Τριανόν!

Music in Motion Festival 2018 στο Τριανόν

Το φεστιβάλ Music in Motion Festival είναι η μοναδική πλατφόρμα στην χώρα μας που φέρνει σε επαφή καλλιτέχνες του χορού με δημιουργούς σύγχρονης μουσικής, με σκοπό να προκύψουν πρωτότυπες χορογραφίες πάνω σε σημερινά μουσικά έργα.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το 2015 μια φορά το χρόνο, κάθε Μάιο, από το δίκτυο Music Is Network. Στις τρεις πετυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων ετών συμμετείχαν 31 συνθέτες, 36 χορογράφοι και πάνω από 100 χορευτές.

Για την φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ, το δίκτυο Music Is Network συνεργάστηκε με την χορεύτρια/χορογράφο Βιτόρια Κωτσάλου για την επιλογή των χορογράφων, η οποία έγινε μετά από ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στο φεστιβάλ.

Συμμετέχουν

Οι συνθέτες: Μανώλης Εκμεκτσόγλου, Γεωργία Καλοδίκη, Jeff Morris, Νίκος Παναγιωτάκης, Λευτέρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπουτσής, Γιώργος Πολυχρονάκος, Αλέξης Πορφυριάδης, Γιώργος Χατζημιχελάκης και οι αυτοσχεδιαστές Γιώργος Κοκκινάρης και Γιώργος Μαλεφάκης

Οι χορογράφοι: Μαλβίνα-Νικολέττα Ανδρώνη, Εριφύλη Δαφέρμου, Χρύσα Καλλιάφα, Δέσποινα Κυριακίδη, Χριστίνα-Μαρία Νικολοπούλου, Νάντια Παλαιολόγου, Βασίλης Σκαρμούτσος

Και οι ομάδες χορού: Quo Vadis, Luna Park, A-drift, Blossom Threes, Tupetamatu

Αναλυτικά το πρόγραμμα κάθε ημέρας:

– Πρόγραμμα 1ης μέρας: goo.gl/4QUFv1

– Πρόγραμμα 2ης μέρας: goo.gl/h5m6dq

Ημερομηνία:

26/05/2018

27/05/2018

Ώρα έναρξης: 21.00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

http://www.trianon.gr | musicisnetwork@gmail.com

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox