Η Χάρις Αλεξίου εγκαταλείπει το τραγούδι: «Δεν με ακούει πια η φωνή μου» (vid)

Η σπουδαία Χάρις Αλεξίου έκανε μια σπαρακτική εξομολόγηση στο Δεύτερο Πρόγραμμα αποχαιρετώντας, ουσιαστικά, ενώπιον του κοινού, μια καριέρα ζωής. «Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά».

Η Χάρις Αλεξίου εγκαταλείπει το τραγούδι: «Δεν με ακούει πια η φωνή μου» (vid)

Η Χάρις Αλεξίου εγκαταλείπει το τραγούδι, όπως ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή της στο Δεύτερο Πρόγραμμα και την εκπομπή του Φώτη Απέργη. Ουσιαστικά, ενώπιον του κοινού που την αγάπησε, αποχαιρέτησε την τέχνη της και μια καριέρα ζωής: «Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω».

Σε μια αξιοπρεπή και ταυτόχρονα σπαρακτική εξομολόγηση, παραδέχτηκε ότι έκανε ένα ακόμα ντουέτο με τη Γιασμίν Λεβί, σε ένα τραγούδι όπου η ίδια έγραψε τους στίχους στα ελληνικά, μια μπαλάντα «κοντά» στη φωνή της, προσθέτοντας ωστόσο πως: «Δεν πάει η φωνή μου πια. Δεν με ακούει. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό».

Η Αλεξίου συνέχισε λέγοντας: «Στο “Χειρόγραφο” που έκανα με τον Νανούρη υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος να τραγουδήσω στους Βράχους, είπα "δεν τραγουδάω, Θάνο μου, αλλά θα είμαι εκεί για σένα". Μετά πήρα λίγο θάρρος και συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο, αλλά πήρα την οριστική απόφαση».

Πηγή: Sputnik