Με κορονοϊό και ο Πλάθιντο Ντομίνγκο (pic)

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο. Το μήνυμά του προς το κοινό.

Με κορονοϊό και ο Πλάθιντο Ντομίνγκο (pic)

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο. Ο ίδιος ο Ισπανός τενόρος γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ότι νοσεί από κορονοϊό. «Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε όλοι αυτοαπομόνωση για όσο καιρό θεωρείται ιατρικά απαραίτητο», έγραψε μεταξύ άλλων ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, την ώρα που ο εφιάλτης του ιού στην Ισπανία δεν έχει τέλος.

«Σήμερα είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση αλλά βιώσαμε συμπτώματα πυρετού και βήχα και συνεπώς αποφασίσαμε για κάνουμε το τεστ και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό», πρόσθεσε ο Ισπανός τενόρος.

Διαβάστε Επίσης

Στη Ξάνθη ο Στολτίδης!

Το μήνυμα του Πλάθιντο Ντομίνγκο: «Σας παρακαλώ να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ακολουθήστε τις βασικές οδηγίες πλύνετε συχνά τα χέρια σας, διατηρώντας απόσταση τουλάχιστον 6 μέτρων από τους άλλους, κάνοντας ό, τι μπορείτε για να σταματήσετε τη διάδοση του ιού και, παρακαλώ, παραμείνετε στην πατρίδα σας, αν μπορείτε!

Μαζί μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την τρέχουσα παγκόσμια κρίση, ώστε να ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινότητά μας. Ακολουθήστε τις οδηγίες και τους κανονισμούς της τοπικής κυβέρνησης για να είστε ασφαλείς και να προστατεύετε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά ολόκληρη την κοινότητά μας», τόνισε ο Ντομίνγκο στο μήνυμά του.