Black Pony Festival στο An Club

Το Black Pony Festvial παρακάμπτει τα μουσικά όρια και καταλήγει στο An Club!

Black Pony Festival στο An Club

Η ομάδα του Mono Metal Open-Air Festival και τα Def Factory Studios παρουσιάζουν, για πρώτη φορά, το «Black Pony Festival».

Στις 18 Μαΐου 2018, ένα «All-Star» line up, αποτελούμενο από συγκροτήματα τα οποία έχουν μοιραστεί τη σκηνή του Mono Metal Fest, θα βρεθεί στο γνωστό μας και μη εξαιρετέο υπόγειο!

Black Pony Fest Vol I line up

FUROR

Ξεκίνησαν το 2001, με Metal/Hardcore ήχο, η 4μελής μπάντα έχει 4 δίσκους, πολλές κοινές εμφανίσεις με αρκετές παγκοσμίως γνωστές μπάντες (Biohazard [USA], Cancer Bats [Canada], ProPain [USA], Zeroscape [Canada], Zuul Fx [France], Redound [Bulgaria], Vodka Juniors [GR], Nightstalker [GR], Planet of Zeus [GR] και A/E [GR]) και αμέτρητα χιλιόμετρα σε περιοδείες.

SOBER ON TUXEDOS

Δημιουργήθηκαν περίπου το 2008, παρουσιάζοντας ένα ηλεκτρισμένο Heavy Rock/Stoner μουσικό κράμα, φέροντας τη σφραγίδα των επιρροών τους, αλλά ταυτόχρονα, χαράζοντας και ένα δικό τους μοναδικό δρόμο. Η δισκογραφία τους αποτελείται από το single «Outcome» και το πρώτο τους άλμπουμ «Welcome to the Liquor Store», το οποίο κυκλοφόρησε παγκοσμίως από την MLK Records. Οι SOBER ON TUXEDOS έχουν μοιραστεί τη σκηνή σε Ελλάδα και Κύπρο με αρκετά γνωστές μπάντες όπως 1000 Mods, Potergeist και Nightstalker.

DEVIL MADE ME DO IT

Ένα Alternative/Metal συγκρότημα, το οποίο ξεκίνησε κοντά στο 2014. Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Her Majesty’s Pleasure» είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο 2018. Όλα τα μέλη της μπάντας έχουν μεγάλη παρουσία στην Ελληνική metal κοινότητα και έχουν περάσει από μπάντες όπως οι Spitback, Unsin, Elysion και Shiverspine.

BEYOND PERCEPTION

Μία Sludge/Stoner/Metal μπάντα, η οποία δημιουργήθηκε το 2004. Με την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου «The Final Descend», υπέγραψαν συμβόλαιο με την Casket Music Corpo Records UK. Η δεύτερη κυκλοφορία τους με τίτλο «Blood and Whiskey», ήρθε κοντά στο 2010 μέσω της Αμερικάνικης δισκογραφικής Εταιρείας DSN Music. Το 2014, οι BEYOND PERCEPTION υπέγραψαν με την Turkey Vulture Records και κυκλοφόρησαν τον τρίτο δίσκο τους με τίτλο «Anthem For The Wasted». Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τους Rotting Christ, Spiritual Beggars, Annihilator και Suicidal Angels.

HYPNOTIC NAUSEA

Δημιουργήθηκαν κοντά στο 2013, με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας. Οι Instrumental/Post Stoners HYPNOTIC NAUSEA, δε χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας, δίπλα σε μπάντες όπως οι Crippled Black Phoenix, Duel, Yawning Man, Sasquatch, Planet of Zeus, Poem, 1000Mods, Mother of Millions, Void Droid, Tuber, Need, SiXForNinE, Gus G, 3Fold Pain, Godsleep κ.α. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο «Hypnosis». Η μπάντα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τον επόμενο δίσκο της.

RnR FREAKSHOW

Δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 2017 από τους Dean O’Selly (κιθάρα), Νικόλα Παππά (μπάσο) και Αποστόλη Μιστίλογλου (τύμπανα). Άρχισαν να τζαμάρουν με σκοπό τη δημιουργία δικού τους υλικού. Το line up ολοκληρώθηκε όταν ακολούθησε ο Γιάννης Ντίντας στα φωνητικά. Με επιρροές από Volbeat, Black Stone Cherry, Black Label Society, Motorhead, ο ήχος τους δεν θα μπορούσε να μην είναι Hard/Heavy Rock’N’Roll.

After show party: Off The Chain Club

Ημερομηνία:

18/05/2018

20.30

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Fb event: facebook.com/pg/blackponyfest

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox