Στο νοσοκομείο ο Νίκος Πορτοκάλογλου (vid)

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής Νίκος Πορτοκάλογου. Αναβάλονται  οι παραστάσεις του στο "Γυάλινο Μουσικό Θέατρο"

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Πορτοκάλογλου (vid)

Μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο αγαπημένος ερμηνευτής Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην σπονδυλική του στήλη, μετά από αφόρητους πόνους που είχε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα ο τραγουδιστής και μουσικός βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης και αποθεραπείας.«Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Οι live εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα αλλά και στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη αναβάλλονται, μέχρι να γίνει τελείως καλά.


«Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας είναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο χωρίς τον αγαπημένο του φίλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί αρκετό καιρό πριν τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του, να μοιραστούν τη σκηνή

ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας