Μιχάλης Σιγανίδης, Γιάννης Αναστασάκης, Ναταλία Μαντά στο ΚΕΤ

Ο Μιχάλης Σιγανίδης, ο Γιάννης Αναστασάκης και η Ναταλία Μαντά συναντιούνται στη σκηνή του Κέντρου Ελέγχου Τηλεοράσεων για μία live βραδιά.

Μιχάλης Σιγανίδης, Γιάννης Αναστασάκης, Ναταλία Μαντά στο ΚΕΤ

DAM (dramatized ambient music) είναι η δημιουργία «μουσικών συνάψεων» μεταξύ καταγραμμένου ηχητικού υλικού (document) και ζωντανής μουσικής δράσης (fiction). Ο αυτοσχεδιασμός – απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη αυτής της μουσικής σκέψης – μεταμορφώνει κάθε φορά «το ίδιο πάντα τραγούδι» σε νέο υλικό.

O Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, ηλεκτρική κιθάρα, φωνή, samples), παρουσιάζει στο Kέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων ένα πρόγραμμα με συνθέσεις του και αυτοσχεδιασμούς με τον Γιάννη Αναστασάκη (ηλεκτρική κιθάρα, live electronics) και τη Ναταλία Μαντά (εικαστικά, τραγούδι).

Θα παιχτούν κομμάτια από όλη του τη δισκογραφία και θα ακουστούν ποιήματα των: Μ. Σαχτούρη, Ο. Καγιάμ, Λ. Κουκούλα, Τάσου Ναούμ, Γιάννη Ζήκα, Γιώργου Σιγανίδη και στίχοι του συνθέτη, μαζί με ηχογραφημένα θραύσματα λόγου και ήχων.

Θα προβληθούν ακόμα τα μικρού μήκους βίντεο που επιμελήθηκε ο Γιάννης Πειραλής: Οι μπαγκέτες του Κώστα Αναστασιάδη, Σκύμνοι ωριόμενοι, Das Phaenomen, Audition Παπαδιαμάντη, Κοιμάστε σαν πουλάκι;, bio, Lacrimae No 9480967824659.

Μιχάλης Σιγανίδης – Το πρωί και το βράδυ

Ημερομηνία:

10/05/2018

Στις 21.30

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 213.00.40.496 & 69.45.34.84.45 | https://www.polychorosket.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ