H «τριπλή απειλή του Blues» στο Half Note

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 22:30 στο αγαπημένο στέκι του Μετς.

H «τριπλή απειλή του Blues» στο Half Note

Ο Lucky Peterson – «η τριπλή απειλή του Blues» όπως τον αποκάλεσαν – επιστρέφει στην Αθήνα και το Half Note μετά από 8 χρόνια με την μπάντα του και μεταφέρει μέσα απ’ τα Blues του 21ου αιώνα που παίζει, τις gospel, rock και jazz επιρροές που κουβαλάει.

Συντελεστές

Lucky Peterson – vocals
Ηammond Β3, keyboard, guitar
Tamara Tramell – feat. Guest vocalist
Shawn Kellerman – guitar
Raul Valdes – drums
Michael Nunno – bass

Lucky Peterson

Γεννημένος στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης το 1964 είναι γιος του γνωστού μπλουζ κιθαρίστα και ιδιοκτήτη του φημισμένου κλαμπ «The Governor’s Inn», James Peterson όπου έπαιξαν οι καλύτεροι μπλουζίστες της εποχής. Με όλα τα απίστευτα ταλέντα που γνώρισε στο κλαμπ και τις μουσικές που άκουσε ο Little Lucky Peterson όπως τον αποκαλούσαν εκείνη την εποχή, ανακάλυψε από πολύ νωρίς το φυσικό του ταλέντο που ήταν η μουσική και ειδικά τα μπλουζ!

Ήδη από την ηλικία των 3 ετών ο Little Lucky Peterson έδωσε τις πρώτες του συναυλίες και αντί να παίζει με τα υπόλοιπα παιδιά τριγυρνούσε στο κλαμπ μαθαίνοντας από τους καλλιτέχνες που έπαιζαν εκεί. Ένας από τους κορυφαίους μουσικούς της εποχής ο Willie Dixon, αναγνώρισε το ταλέντο του και έκανε την παραγωγή στο πρώτο άλμπουμ του Little Lucky Peterson όταν εκείνος ήταν μόλις 5 ετών. Το άλμπουμ είχε τίτλο «Our Future».

Συνεργάστηκε στην πορεία με την Etta James, τον Bobby Bland, τον Otis Rush και δεκάδες άλλους Με το πρώτο του άλμπουμ ο Little Lucky κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει την προσοχή μιας ολόκληρης χώρας με ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία-γραμμένο από τον πατέρα του- «1,2,3,4» μια διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του James Brown «Please, Please, Please».

Ημερομηνία: 18 Οκτωβρίου 2019

Ώρα: 22.30 (Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης).

Εισιτήρια: 20€ (μπαρ), 30€ (Β’ Ζώνη), 35€ (Α’ Ζώνη)
Στο Half Note Jazz Club ( Τριβωνιανού 17, Παγκράτι – Μετς)

Πηγή: kalogrezart.gr