Η Βικτωρία Ταγκούλη επιστρέφει στο El Convento Del Arte

Η Βικτωρία Ταγκούλη επιστρέφει στο El Convento Del Arte την Πέμπτη 3 Μαΐου για να παρουσιάσει ζωντανά την «Κουκίδα».

Η Βικτωρία Ταγκούλη επιστρέφει στο El Convento Del Arte

Η Βικτωρία Ταγκούλη έχει ξεχωρίσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά για τις αξιόλογες παραστάσεις που δίνει κάθε φορά που εμφανίζεται ζωντανά. Μετά από τέσσερις προσωπικούς δίσκους και συμμετοχές σε μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις όπως η Φουρκέτα της Ελένης Γκασούκα, παρουσιάζει live ένα πρόγραμμα που φανερώνει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας της.

Στην «Κουκίδα» που θα παρουσιάσει στον τόσο όμορφο θεατρικό χώρο του Εl Convento del Arte, επιλέγει μια σειρά από τραγούδια που σχηματίζουν ένα πολύχρωμο μουσικό σύμπαν. Από τον ηλεκτρισμό των Ξύλινων Σπαθιών και τον πληγωμένο ερωτισμό της Piaf και της Nina Simone, στον καημό του Άκη Πάνου και από τους εύθραυστους Simon and Garfunkel, στον εξωτισμό του Caetano Veloso και της αιθέριας Kate Bush. Ανάμεσα τους χωρούν και τραγούδια από musical του Αndrew Lloyd Webber.

Μαζί και νέα τραγούδια από την «Κουκίδα» τον πέμπτο προσωπικό της δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα με δυνατές υπογραφές σύγχρονων δημιουργών. Στο άψογο αποτέλεσμα συμβάλλουν οι εκλεκτοί μουσικοί που συνοδεύουν την Βικτώρια Ταγκούλη σε αυτό το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι.

Παίζουν:

Χρίστος Θεοδώρου – ενορχήστρωση, πιάνο

Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο

Βαγγέλης Παρασκευαϊδης – κρουστά, βιμπράφωνο

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ημερομηνία:

03/05/2018

Ώρα προσέλευσης: 21:30

Ώρα έναρξης: 22:00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 2105200602 | http://www.elconvento.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox