Αυτό είναι το τραγούδι του Bruce Springsteen που είχε γράψει για το soundtrack του Χάρι Πότερ

Γιατί δεν ακολούθησε ποτέ τις περιπέτειες του μικρού μάγου; Σε ποια επερχόμενη ταινία θα ακουστεί;

Αυτό είναι το τραγούδι του Bruce Springsteen που είχε γράψει για το soundtrack του Χάρι Πότερ

Ο Bruce Springsteen πέρα από εξαιρετικός καλλιτέχνης, είναι και στοργικός πατέρας. Όταν ήταν μικρός ο μεγαλύτερος γιος του, καθόταν και του διάβαζε τα διάσημα bestseller της J.K. Rowling.

Προς τιμήν της αγάπης του Evan, για τα βιβλία του Harry Potter, έγραψε το τραγούδι «I'll stand by you always». Το κομμάτι αυτό, είχε παραχωρήσει να ακουστεί ως soundtrack στην πρώτη πρώτη ταινία «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος». Το τραγούδι όμως δεν ακούστηκε ποτέ στην μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία.

Τι συνέβη; Η διάσημη συγγραφέας, J.K. Rowling, είχε θέσει έναν όρο σύμφωνα με τον οποίο δεν ήθελε να χρησιμοποιηθούν εμπορικά τραγούδια σαν soundtracks της σειράς φαντασίας, έτσι ώστε να διατηρηθεί και ο βρετανικός τους χαρακτήρας.

Το τραγούδι είχε μείνει για πολλά χρόνια στο συρτάρι, μέχρι πρόσφατα που τελικά χρησιμοποιήθηκε ως soundtrack της επερχόμενης ταινίας «Blinded by the Light». Η ταινία αποτελεί φόρο τιμής στη μουσική του Springsteen, ενώ παράλληλα εξιστορεί τα αληθινά βιώματα ενός νεαρού Πακιστανού, στο Λονδίνο της δεκαετίας του 80.

Ακούστε το ενίοτε Harry Potter soundtrack, αυτή τη φορά χωρίς τη λέξη always στον τίτλο: