Looking For America: Το τραγούδι της Lana Del Rey για τις ένοπλες επιθέσεις στις ΗΠΑ

Το μακελειό στο Ελ Πάσο και στο Ντέιτον, ώθησαν την διάσημη τραγουδίστρια να γράψει ένα νέο κομμάτι για να εκφράσει την άποψη της και να σχολιάσει τις δυστυχίες που έχουν χτυπήσει τη χώρα της.

Looking For America: Το τραγούδι της Lana Del Rey για τις ένοπλες επιθέσεις στις ΗΠΑ

Η indie και μελαγχολική Lana Del Rey, κάνει ένα πολύ δυνατό comeback στη μουσική σκηνή, με ένα πολιτικοποιημένο τραγούδι, στο οποίο εκφράζει τα συναισθήματά της για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα της με τις ένοπλες επιθέσεις.

Δύο μακελειά που βύθισαν στο πένθος την Αμερική η έμπνευση για το «Looking for America» το οποίο τραγουδά η ίδια εν συνοδεία μιας κιθάρας στο στούντιο της: «Ξέρω ότι δεν είμαι πολιτικός και δεν προσπαθώ να γίνω, επομένως συγχωρήστε με που δεν έχω γνώμη – αλλά μετά τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών που με επηρέασαν βαθύτατα, ήθελα απλά να ανεβάσω αυτό το βίντεο ... ελπίζω να σας αρέσει» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα στους στίχους ξεχωρίζουν: «Αναζητώ ακόμη τη δική μου εκδοχή της Αμερικής. Μιας Αμερικής χωρίς όπλα, όπου η σημαία θα μπορεί να κυματίζει ελεύθερα. Καμία έκρηξη στον ουρανό, μονάχα τα πυροτεχνήματα»

Ακούστε την εδώ: