Ο Ντίνος Σαδίκης live στο Ίλιον Plus

Το Σάββατο στις 21 Απρίλη, ο Ντίνος Σαδίκης και η μπάντα του κατηφορίζουν στην Αθήνα με στόχο μια ιδιαίτερη συναυλιακή συνάντηση, παρέα με κάποιους ιδιαίτερους μουσικούς -και όχι μόνο- φίλους.

Ο Ντίνος Σαδίκης live στο Ίλιον Plus

Ιδρυτικό μέλος και φωνή των Εν Πλω, ο Ντίνος Σαδίκης μαζί με την παρέα του συνεχίζουν μια μουσική ιστορία που άρχισε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και σμίγουν ζωντανά σε μια σειρά από συναυλίες τις «Μολυβένιες Ιστορίες» με τον ψυχεδελικό μύθο των Εν Πλω & την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του «Γέλιου Των Πολλών».

Άλλοτε με ωμή πανκ διάθεση, άλλοτε με νοσταλγικό new wave ύφος και άλλοτε με καθαρά πειραματική οπτική, στήνουν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ηχητικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ο Ντίνος πότε ήρεμα και πότε άγρια, πότε χορεύοντας και πότε ξαπλώνοντας λέει τις ιστορίες του. Τραγουδά τις ιστορίες μας!

Συνοδοιπόροι του Ντίνου Σαδίκη είναι:

Πάνος Παπάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα.

Χρήστος Παππάς: μπάσο.

Λάζαρος Πλιάμπας: τύμπανα.

Χρήστος Χαρμπίλας: ήχος.

Opening act: Kostadis

Ο Kostadis, αυτοδίδακτος πολυοργανίστας, μηχανικός του ήχου και project architect στο οπτικοακουστικό project ‘Two Thousand Places‘, είναι ενεργό μέλος των Wham Jah και Lost Bodies ενώ έχει κυκλοφορήσει, πέρα από τις συμμετοχές του σε πολλά άλμπουμ (Acid Baby Jesus, In Trance 95 κ.α), δύο προσωπικές δουλειές: το UNLEASH, στην Phase! Records το 2016, και το SLUMBER – 3 Ways to Calm & Sleep peacefully, mini album το 2017. Aυτή την περίοδο ετοιμάζει το καινούριο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τo 2018 απο την SweetOhm recordings.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του, βασιζόμενες εξ ολοκλήρου στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και τη διερεύνηση της διαταραγμένης ψυχικής ηρεμίας, συνθέτουν κάθε φορά ένα διαφορετικό εμμονικό μπλέξιμο σκέψεων, εμπειριών, απομονωμένων ήχων και συναισθημάτων του μήνα, της εβδομάδας, της ημέρας, της στιγμής.

Εργαλεία έκφρασης: modular electronics, tapes, ribbon devices, φωνές.

Info:

Ντίνος Σαδίκης

https://www.facebook.com/Σαδίκης-Ντίνος-114480965269240/?fref=ts

https://soundcloud.com/dinos-sadikis

https://www.youtube.com/user/saddinos

Kostadis

https://www.facebook.com/KOSTADISmusic

https://kostadis.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/kostadismusic

https://www.youtube.com/user/kostadism

Ημερομηνία:

21/04/2018

Στις 22.00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 210 8824383

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox