Metallica: Στα σινεμά η συναυλία τους με την Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο (vid)

Η συναυλία των Metallica μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο, θα προβληθεί σε επιλεγμένα σινεμά ανά τον κόσμο.

Metallica: Στα σινεμά η συναυλία τους με την Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο (vid)

Συγκεκριμένα, οι θρύλοι της μέταλ μουσικής είχε γνωστό από τον Μάρτιο πως θα συνεργάζονταν ξανά με την Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο, για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού άλμπουμ τους «S&M», το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1999.

Η ιστορική λοιπόν αυτή συναυλία που ονομάζεται «S&M2», θα πραγματοποιηθεί στο καινούριο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο την Παρασκευή 6 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, εγκαινιάζοντας παράλληλα το νέο στάδιο χωρητικότητας 19.000 θεατών το οποίο θα αποτελέσει την έδρα των πρωταθλητών του ΝBA, Golden State Warriors.

Όπως είχε συμβεί με τις συναυλίες των Νικ Κέϊβ και The Cure, έτσι και η συγκεκριμένη συναυλία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα σινεμά ανά την υφήλιο. Η προβολή λοιπόν θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου σε όλους τους κινηματογράφους ταυτόχρονα, καθώς αυτό που περιμένουμε να μάθουμε είναι αν θα προβληθεί και σε σινεμά της Ελλάδας, με την προπώληση να ξεκινά στις 7 Αυγούστου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το live θα ηχογραφηθεί, όπως και το πρώτο, ενώ στη διεύθυνση της Ορχήστρας θα βρίσκεται ο διεθνούς φήμης μαέστρος Μάικλ Τίλσον Τόμας ο οποίος πρόκειται να αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς. Στην επίσημη ανακοίνωσή τους οι Metallica αναφέρουν: «Είναι μεγάλη μας τιμή που ο θρυλικός μαέστρος Μάικλ Τίλσον Τόμας θα διευθύνει την εμφάνισή μας, στην τελευταία του χρονιά ως επικεφαλής της Συμφωνικής του Σαν Φρανσίσκο».