Η θεαματική όπερα «Αΐντα»του Τζουζέπε Βέρντι στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ένα μοναδικό υπερθέαμα με 100 συντελεστές!

Η θεαματική όπερα «Αΐντα»του Τζουζέπε Βέρντι στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Με τη μεγαλειώδη και θεαματική όπερα του Giuseppe Verdi, «Aïda» ανοίγει την νέα καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020 η Φιλαρμόνια Oρχήστρα Αθηνών. Σε μια διεθνή συμπαραγωγή, σε συνεργασία με τηνΓερμανική Opera Classica Europa, την Opera Constanza από τη Ρουμανία και την Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος, θα παρουσιάσει το αγαπημένο έργο του Βέρντι σε δύο μοναδικές παραστάσεις, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες, σολίστ, χορωδοί και μέλη της ορχήστρας ετοιμάζουν ένα καλλιτεχνικό υπερθέαμα που θα γοητεύσει το Αθηναϊκό κοινό.

Στους κύριους ρόλους εμφανίζονται οι: Φίλιππος Μοδινός, Κασσάνδρα Δημοπούλου, Yamel Domort, Jaime Eduardo Pialli και Νικόλαος Καραγκιαούρης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Michael Vaccaro και τη μουσική διεύθυνση ο Βύρων Φιδετζής.

Η νέα καλλιτεχνική περίοδος για το 2019 – 2020, που ξεκινάει με την «Aïda», περιλαμβάνει και άλλα, μεγάλα και ιδιαίτερα μουσικά θεάματα και ακροάματα από την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών με έργα όπως η όπερα του Παύλου Καρρέρ «Μαρία Αντουανέτα», το μπαλέτο «Η Λυγερή κι ο Χάρος» του Νίκου Σκαλκώτα, καθώς και από την Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος, με μεγάλα έργα του Λυρικού ρεπερτορίου, όπως Tosca – The Musical (Θέατρο Αλκυονίς), La Bohème (Δημοτικό Ωδείο Λάρισας) και πολλά άλλα.

Πληροφορίες:

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019. Ώρα: 20:30-23:30.
  • Τοποθεσία: Βεάκειο Θέατρο Πειραιά (Προφήτης Ηλίας, 18534 Πειραιάς)
  • Εισιτήρια: Γενική Είσοδος: 15€ - Άτομα άνω των 65: 12€ - Φοιτητικά, Μαθητικά, ΑΜΕΑ: 10€

Κρατήσεις: https://www.ticketplus.gr/event/57/aida-tou-giuseppe-verdi