Νικήτας Βοστάνης: Δεν νικιέται ο ήλιος (vid)

Η κατάρρευση της μουσικής βιομηχανίας άφησε τραγούδια μοναχικά στο διαδίκτυο, που τα απολαμβάνουν αδιάφορα οι φιλόμουσοι.

Νικήτας Βοστάνης: Δεν νικιέται ο ήλιος (vid)

Κι είναι αλήθεια ότι συχνά νοσταλγούμε τα χρόνια της κυριαρχίας του βινυλίου και του cd που δημιούργησαν έργα με χαρακτήρα. Προικισμένος με τη νοοτροπία του ολοκληρωμένου μουσικοσυνθέτη, ο Νικήτας Βοστάνης συμπράττει για μια φορά ακόμα με τον Μιχάλη Μπουρμπούλη και το αποτέλεσμα μας αποζημιώνει.

Διαφορετικές μελωδίες, διαφορετικοί ρυθμοί, μέσα σε κοινό πλαίσιο, πλαίσιο Ιστορίας και καθημερινότητας που ο Βοστάνης έμαθε να χειρίζεται από την πρώτη κιόλας δημιουργική του νιότη. Στο κέντρο αυτής της πολυπρόσωπης συνεργασίας συνθέτη, στιχουργού, τραγουδιστών και μουσικών, στέκει η Μεσόγειος σαν αιώνια πρόκληση.

Καμιά ανθρώπινη φωνή, καμιά μελωδία δεν μπορεί να την εξαντλήσει. Ο Βοστάνης ωστόσο, ως παιδί του κοσμοπολιτισμού την έχει ολάκερη μπροστά στα μάτια του και ντύνει με τη μουσική του τα μαγεμένα λόγια του Μπουρμπούλη. Θαλασσινός, Γκράβας, Μητσιάς και Ραφαήλ δίνουν τη δική τους ψυχή στα τραγούδια. Απολαύστε τους!

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση του δίσκου