Οι Brit Floyd live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Brit Floyd έρχονται στην Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν το καλύτερο Pink Floyd σόου στον κόσμο, στο πλαίσιο της περιοδείας τους Eclipse World Tour 2018!

Οι Brit Floyd live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Brit Floyd θα ερμηνεύσουν κομμάτια από τα πολυαγαπημένα και πιο επιτυχημένα albums των Pink Floyd, The Dark Side of the Moon (το οποίο συμπληρώνει 45 χρόνια), Wish You Were Here, Animals, The Wall και The Division Bell, αλλά και πολλά πολλά ακόμη!

Brit Floyd, το καλύτερο tribute σόου για τους Pink Floyd επιστρέφει το 2018 για ένα ξεχωριστό επετειακό θέαμα αφιερωμένο στο εμβληματικό The Dark Side of the Moon.

Έχοντας πουλήσει πάνω από 45 εκατομμύρια αντίτυπα το οποίο χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το σημαντικότερο ροκ album όλων των εποχών, το The Dark Side of the Moon ήταν ένα φιλόδοξο ψυχεδελικό αριστούργημα που επανακαθόρισε το είδος της ροκ και ώθησε τα μέλη των Pink Floyd προς τη ροκ αθανασία.

Οι Brit Floyd θα παίξουν κλασικά κομμάτια από το The Dark Side of the Moon, μαζί με άλλα υπέροχα κομμάτια, όπως τα Wish You Were Here, Animals,The Wall και The Division Bell, καθώς και πολλά άλλα. To Brit Floyd show είναι αδιαμφησβήτητα ένα φαινόμενο, το οποίο δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο live tribute των Pink Floyd. Αναπαριστώντας και αναδημιουργώντας το μεγαλείο της περιοδείας Division Bell του 1994, μαζί με ένα εντυπωσιακό show με φώτα, μια τεράστια στρογγυλή οθόνη, όπως και lasers, φουσκωτά και έντονη θεατρικότητα!

Οι Brit Floyd είναι πράγματι ότι πιο κοντινό σε μια αυθεντική Pink Floyd εμπειρία μπορούν να βιώσουν οι fans! Οι Brit Floyd είναι πολλά περισσότερα από ένα tribute και είναι όντως τόσο καλοί όσο λένε! Εμπιστευτείτε το hype γύρω τους και σε καμία περίπτωση μην τους χάσετε!

“Το τέλειο rock show” – LA Times

“ Υπέροχο… Ένα μουσικό αριστούργημα”- Ticketmaster

Info:

www.britfloyd.com

www.facebook.com/britfloydshow

www.youtube.com/britfloydshow

www.twitter.com/britfloyd

Ημερομηνία:

16/11/2018

17/11/2018

16 Νοεμβρίου: Aθήνα

7 Νοεμβρίου: Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.didimusic.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox