Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην «Ταράτσα» του Φοίβου

Ο Φοίβος Δεληβοριάς καλωσορίζει τον Διονύση Σαββόπουλο,σήμερα (24/7) και αύριο (25/7), στο χειροποίητο πολυθέαμά του.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην «Ταράτσα» του Φοίβου

Η πιο όμορφη «Ταράτσα» της πόλης ολοκληρώνει θριαμβευτικά και το δεύτερο μήνα της, γεμίζοντας λάμψη, χρώματα, τραγούδια και χαρά τον αθηναϊκό ουρανό.

Με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα, ο Φοίβος Δεληβοριάς ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουλίου με τον Διονύση Σαββόπουλο και τους Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη, λίγο πριν το διάλειμμα του Αυγούστου.

Το χειροποίητο πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά έχει μόνιμους συνεργάτες τους Θανάση Αλευρά, Νεφέλη Φασούλη, Alex De Paris και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο.

Η «Ταράτσα του Φοίβου» φέτος, στην τελευταία της εμφάνιση στο αθηναϊκό καλοκαίρι, καταφέρνει να χωρέσει τραγούδια μοναδικά και αγαπημένα, χορευτικές φιγούρες, μαγικά κόλπα, ξεκαρδιστική stand up comedy, καθηλωτικό μπουρλέσκ, λάμψη, στρας και υπέροχα νέα σκετς.

Μία σύντομη περίληψη της ιστορίας της Ελλάδας μέσα από μουσικές και χορευτικά άλματα με την περιγραφή του Αλέξη Κωστάλα, ανατρεπτικές αναφορές για τα politically correct και τα mix & match που καθορίζουν πια τη ζωή μας, τηλεοπτικές εκπομπές, λεωφορεία με υπερφυσικές δυνάμεις, νέους στίχους που θα τους μάθουμε, μουσικές που μεταμορφώνονται και περνούν στην απέναντι όχθη, δαιμονισμένους ρυθμούς που ξεσηκώνουν αλλά και άφθονη συγκίνηση.

Με όλα τα παραπάνω, η «Ταράτσα του Φοίβου» είναι έτοιμη να πει ένα χαρούμενο αντίο πριν γίνει συνήθεια και υποχρέωση στους δημιουργούς της, όσο ακόμα βρίσκεται στο ύψος του κεφιού τους.

Πληροφορίες:

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30

Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:
Α ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 23 ΕΥΡΩ

Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων: 15 ΕΥΡΩ (με δώρο μία μπύρα)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κάθε εισιτήριο προσφέρει έκπτωση 20% σε μία επόμενη παράσταση της ταράτσας με την ταυτόχρονη αγορά του εισιτηρίου της επόμενης παράστασης.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • www.ticketservices.gr
  • Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
  • Τηλεφωνικά: 2107234567
  • Καταστήματα PUBLIC / www.tickets.public.gr

Πηγή: Hit-channel