Ντέιβ Μαστέιν: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στο λαιμό»

Ο Αμερικάνος τραγουδιστής των Megadeth αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του λαιμού και ότι έχει ήδη ξεκινήσει την θεραπεία του. Τι πιθανότητες δίνουν οι γιατροί ώστε να κερδίσει τη μάχη.

Ντέιβ Μαστέιν: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στο λαιμό»

Η είδηση είναι σοκαριστική από μόνη της: Ο Ντέιβ Μαστέιν, ένας από τους «ιερείς» της χέβι μέταλ σκηνής με παρελθόν στους metallica και τους Megadeth αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να δίνει μάχη ζωής κόντρα στον καρκίνο:

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του λαιμού. Είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσω, όπως έχω αντιμετωπίσει και άλλα εμπόδια στο παρελθόν. Συνεργάζομαι στενά με τους γιατρούς μου και έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα θεραπείας, που έχει ποσοστό επιτυχίας στο 90%. Η θεραπεία έχει ήδη αρχίσει. Δυστυχώς αυτό σημαίνει πως θα ακυρώσουμε τα περισσότερα φετινά shows. Το Megacruise 2019 θα γίνει και η μπάντα θα είναι μέρος της περιοδείας αυτής με κάποια μορφή. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στο megadeth.com όπως θα τις έχουμε. Θα είμαστε ξανά στον... δρόμο και σύντομα.

Στο μεταξύ οι Kiko, David, Dirk και εγώ είμαστε στο studio. Δουλεύουμε στην συνέχεια για το Dystopia, δουλειά που ανυπομονούμε να την ακούσουν όλοι. Είμαι ευγνώμων για όλη την ομάδα μου: οικογένεια, γιατρούς, μέλη της μπάντας και άλλους. Θα σας ενημερώνουμε όλους.

Τα λέμε σύντομα, Dave Mustaine», έγραψε ο ίδιος στο Instagram.

Εμείς να ευχηθούμε στον εμβληματικό αρχηγό του συγκροτήματος, καλή και ταχεία ανάρρωση.