Έτσι θα εξαργυρωθούν τα εισιτήρια του Rockwave Festival 2019!

H διοργανώτρια εταιρία του γνωστού, ετήσιου, μουσικού event ανακοίνωσε πως θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους όσοι προμηθεύτηκαν τα «μαγικχαρτάκια» για τις 22 Ιουνίου

Έτσι θα εξαργυρωθούν τα εισιτήρια του Rockwave Festival 2019!

Ενώ συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την γνωστοποίηση της είδησης, μέσω Facebook, ότι για πρώτη φορά μετάς από 23 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας το «Rockwave Festival 2019» δεν θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι, καθότι ακυρώθηκε, οι διοργανωτές του γνωστού, ετήσιου, μουσικού event προχώρησαν στην ανακοίνωση των τρόπων με τους οποίους όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Το φετινό «Rockwave Festival», το παρθενικό μετά το 1996 (όταν πρωτολανσαρίστηκε) που δεν θα λάβει χώρα, ήταν προγραμματισμένο, για τις 22 Ιουνίου, στο Τerra Vibe Park και θα είχε διάρκεια μόνο μίας ημέρας.
Κατά την οποία οι διοργανωτές της X La La La είχαν προγραμματίσει να εμφανιστούν η LP κι ο Kavinsky.

Κι ενώ οι λόγοι ακύρωσης της συναυλίας παραμένουν μυστήριο, η εταιρεία διοργάνωσης ανάρτησε στο Facebook την παρακάτω ανακοίνωση, όπου ενημερώνει το κοινό που αγόρασε εισιτήρια πως θα πάρει τα χρήματα του πίσω:

«Oι προγραμματισμένες εμφανίσεις στις 22 Ιουνίου στο Terra Vibe στο πλαίσιο του Rockwave ματαιώνονται. Οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται να ανατρέξουν στις παρακάτω οδηγίες: Στους αγοραστές εισιτηρίων μέσω viva.gr και hunteragency.gr θα γίνει επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τους. Όσοι προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται να προσκομίσουν το εισιτήριο τους προς εξαργύρωση.»