Arnold Schwarzenegger: «Eξολοθρευτής» της ραπ μουσικής (vid)

Ποιος Eminem και ποιος Drake; Ο διάσημος ηθοποιός έρχεται ακόμα μια φορά να «ταράξει» τον κόσμο της showbiz, με ένα ραπ ύμνο για τα επιτεύγματα ζωής του.

Arnold Schwarzenegger: «Eξολοθρευτής» της ραπ μουσικής (vid)

Τι κι αν έχει στο ενεργητικό του πολλά χρόνια υποκριτικής καριέρας; Τι κι αν είναι πρότυπο bodybuilder; Τι κι αν ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνια;

Ο Arnold Schwarzenegger στα 71 του χρόνια δεν επαναπαύεται και συνεχώς προκαλεί τον εαυτό του. Αυτή τη φορά μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας με το ραπ τραγούδι του «Pump It Up - The Motivation Song».

Σε ένα απρόσμενο ντουέτο με τον αυστριακό τραγουδιστή Andreas Gabalier, ο διάσημος ηθοποιός αφηγείται την πορεία της ζωής του από την προπόνηση στο Gold's Gym και την ανάδειξη του σε Mr. Universe, μέχρι τις κινηματογραφικές επιτυχίες και την πολιτική.

Το «Motivation Song» είναι ένας ύμνος προς τη ζωή του στον οποίο αποκαλύπτει τα μυστικά της τεράστιας επιτυχίας του. Ένα δυναμικό ραπ τραγούδι για έναν δυνατό άνθρωπο από το οποίο δεν λείπουν και διάσημες ατάκες του όπως το «I'll be back».

Απολαύστε τον Arnold Schwarzenegger στα πρώτα μουσικά του βήματα εδώ: