Ο Δώρος Δημοσθένους και η Λένα Κιτσοπούλου επιστρέφουν στο Passport!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις τους τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, ο Δώρος Δημοσθένους κι η Λένα Κιτσοπούλου δεν καταθέτουν τα όπλα αλλά επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, για το Bang Bang #2.

Ο Δώρος Δημοσθένους και η Λένα Κιτσοπούλου επιστρέφουν στο Passport!

Μια από τις πιο ανατρεπτικές παραστάσεις της φετινής σεζόν, όπου ο κομψός κοσμοπολιτισμός του Δώρου Δημοσθένους, συναντήθηκε με τον τσαμπουκαλίδικο, underground κόσμο της Λένας Κιτσοπούλου.

Δύο κόσμοι που δεν συγκρούστηκαν, αλλά αγκαλιάστηκαν ζεστά στη σκηνή του Passport Κεραμεικός – Upstairs, έτσι όπως αγκαλιάζονται δύο πολύχρονοι φίλοι, που τους ενώνουν ξενύχτια, γέλια και τραγούδια.

Το Bang Bang #2 παίρνει τη σκυτάλη, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με νέα τραγούδια, συντονίζοντας το ρυθμό του με την εαρινή εποχή.

Eλληνικά cult 70’s και 80’s κομμάτια, δίπλα σε τρυφερές μελωδίες του Elvis και της Dusty Springfield. Eνα πρόγραμμα που ξεκινά από ένα νεοϋορκέζικο jazz club και τελειώνει στην πίστα μιας ελληνικής disco.

Ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στις ενορχηστρώσεις, βοηθάει με την εμπειρία του να ακουστεί ανανεωμένο και αρμονικό αυτό το ετερόκλητο και προκλητικό μουσικό ταξίδι.

Συμμετέχουν:

Νεοκλής Νεοφυτίδης: πιάνο, ενορχηστρώσεις

Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο

Τάκης Βασιλείου: Κρουστά, ντραμς

Παντελής Τζιάλας: Κλασική και ηλεκτρική κιθάρα

Κώστας Βαζούρας: Σαξόφωνο άλτο και σοπράνο, φλάουτο

Σωτήρης Πέπελας: Τρομπέτα

Γιώργος Πετρούδης: μπουζούκι

Eπιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Καρυώτης

Ημερομηνία:

13/04/2018

20/04/2018

Πληροφορίες / Κρατήσεις: