Ο Λόλεκ στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας

Ο Λόλεκ μας προσκαλεί στη συναυλία του με τίτλο «Ρετσιτατίβο» το Κυριακάτικο πρωινό της 1ης Απριλίου στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας.

Ο Λόλεκ στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας

Το θέατρο στην ζωή του Λόλεκ έπαιξε σημαντικότερο ρόλο απ’ ότι είχε στην αρχή υπολογίσει. Σ’ αυτήν την μια ώρα το πρωινό της Κυριακής θα θυμηθεί τις μουσικές που έγραψε για το θέατρο και μάλλον θα τις σχολιάσει κιόλας τρώγοντας μπισκότα!

Η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο των «Κυριακάτικων μουσικών πρωινών της πόλης», Milk, Coffee & Cookies, που παρουσιάζονται στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θοδωρή Οικονόμου.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θοδωρή Οικονόμου, κορυφαίοι στο είδος τους μουσικοί παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, εγκαινιάζοντας στην πόλη τις matinée συναυλίες, έναν θεσμό που στο εξωτερικό είναι ήδη καθιερωμένος. Κάθε Κυριακή, η φιλόξενη Β’ Σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας υποδέχεται τους θεατές με Μilk, Coffee & Cookies, καλώντας να γίνουμε μία παρέα και να απολαύσουμε σπουδαίους μουσικούς.

«Ξεκινήσαμε το φθινόπωρο με πέντε ρεσιτάλ πιάνου, σε ένα κάλεσμα διαφορετικό. Στη Β´ Σκηνή του θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας. Εκεί όπου από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και για όλες τις Κυριακές του χειμώνα μέχρι και τις 16 Απριλίου ξεχωριστοί μουσικοί, συνθέτες και ερμηνευτές θα γεμίσουν ο καθένας με τον προσωπικό του ήχο τα κυριακάτικα πρωινά μας. Κάθε Κυριακή στις 12:30. Στο κέντρο της πόλης. Με άλλες παρέες και ήχους κάθε φορά. Encardia, 8tetto, Μαρίνος Τρανουδάκης, Κώστας Ράπτης, Μαρίνα Χρονοπούλου, Ηλίας Σδούκος, Ναταλία Γεράκη, Λόλεκ, Θοδωρής Οικονόμου. Σαν ένα πολύτιμο χειμωνιάτικο διάλειμμα». – Θοδωρής Οικονόμου

Φωτογραφία: ©Θανάσης Καρατζάς

Διαβάστε επίσης:

Κυριακάτικα μουσικά πρωινά στο Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας – Β’ Σκηνή

Ημερομηνία:

01/04/2018