Απογοητευμένος ο Σπρίνγκστιν: «Ο Τραμπ θα βγει ξανά το 2020»

Ο τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν είναι γνωστός υποστηρικτής των Δημοκρατικών, αλλά εκτιμά πως ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αντίπαλο.

Απογοητευμένος ο Σπρίνγκστιν: «Ο Τραμπ θα βγει ξανά το 2020»

Οι πρόσφατες ενδιάμεσες εκλογές στις Η.Π.Α. (στις οποίες έλαβε ενεργό μέρος με διάφορα σχόλια και μέσα σημαντική μερίδα του μουσικού κόσμου), έκοψαν λίγο τα φτερά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Και αναζωπύρωσαν παράλληλα την ελπίδα των αντιπάλων του ότι μπορεί να αναδυθεί ξανά ένας προοδευτικός συνασπισμός που θα πάρει την εξουσία στις Προεδρικές Εκλογές του 2020, στις οποίες ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ξανά υποψήφιος.

Όμως, ο εκ των κορυφαίων συνθετών και τραγουδιστών στην ιστορία των ΗΠΑ, δεν συμμερίζεται αυτήν την αισιοδοξία. Αντιθέτως, οαπογοητευμένος από το πολιτικό σκηνικό στη χώρα του, Μπρους Σπρίνγκστιν, θεωρεί πως το 2020 ο Ντόναλντ Τραμπ θα πετύχει επανεκλογή, όπως είπε στους Sunday Times: «Δεν βλέπω κάποιον απέναντί του, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον... τον άνδρα δηλαδή ή τη γυναίκα που θα μπορέσει να τον νικήσει. Οι Δημοκρατικοί δεν διαθέτουν τον υποψήφιο που θα μπορέσει να φανεί αποτελεσματικός».

Οι δηλώσεις του θεωρούνται πλήγμα για τους Δημοκρατικούς, καθώς είναι γνωστό πως ο διάσημος τραγουδοποιός είναι μεγάλος και σταθερός υποστηρικτής τους.

Κατά τα λοιπά, το «Αφεντικό» επιβεβαίωσε ότι το 2019 θα περιοδεύσει στη Βρετανία, αλλά και το ότι βρίσκεται στο στούντιο δουλεύοντας πάνω σε καινούρια τραγούδια.

ΠΗΓΗ: Avopolis