Λειβαδάς: «Για να σε συναντήσω…» στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ο Κώστας Λειβαδάς και οι καλεσμένοι του μοιράζονται τραγούδια στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Λειβαδάς: «Για να σε συναντήσω…» στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ο Κώστας Λειβαδάς και οι καλεσμένοι του μοιράζονται τραγούδια στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 20 Σεπτεμβρίου, σε μια συναυλία που θα θυμόμαστε για καιρό!

Ο Κώστας Λειβαδάς λέει, χαρακτηριστικά, γι’ αυτή τη συναυλία: «Συμπληρώνοντας του χρόνου τα 30 χρόνια στη δισκογραφία, από την κυκλοφορία του πρώτου μου τραγουδιού με τίτλο «Είμαι ακόμα ζωντανός», και ενώ παράλληλα την τελευταία διετία έχω συγκεντρώσει φρέσκο και απρόβλεπτο ακόμα και για μένα τον ίδιο υλικό, σκέφτηκα πως θα ήταν μια υπέροχη ιδέα να μαζευτούμε παρέα με αγαπημένες φίλες και φίλους ερμηνευτές και να μοιραστούμε τραγούδια και συγκίνηση, τραγούδια ο ένας του άλλου, ο ένας με τον άλλον, όλοι για έναν και ένας για όλους.

Ούτε ακριβώς αναδρομή, αλλά ούτε και μόνο καινούργιο υλικό. Τραγούδια δικά μου από τα πιο αγαπημένα σας, από τις εμβληματικές και αγαπημένες φωνές και παρουσίες της Ελένης ,της Ελεωνόρας ,της Ανδριάνας ,της Ερωφίλης, του Ρένου και κάποιων ακόμα που θα μας εκπλήξουν.

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ιδανικότερο μέρος από το μαγικό Κηποθέατρο του Παπάγου για να ζωντανέψουμε αυτές τις στιγμές των τραγουδιών ,χέρι με χέρι…
Χέρι με χέρι πάει το τραγούδι, στόμα με στόμα, καρδιά με καρδιά... Φεύγουν ποτάμια οι καιροί, μένει εδώ το τραγούδι μοναχό σαν λουλούδι στο βράχο, όπως λέει και ο Πάνος Κατσιμίχας στο καινούργιο τραγούδι που γράψαμε μαζί.

Αυτή η βραδιά δεν θα επαναληφθεί ποτέ .Σας περιμένουμε, σας αγαπάμε και σας έχουμε ανάγκη, όπως και εσείς εμάς! Για να ανακαλύπτουμε κάθε φορά κάτι από τη μαγεία και την ψυχή μας!»

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Καββαδίας – κιθάρες
Αιμίλιος Μπαριαμπάς – μπάσο
Βαγγέλης Καλαμαράς – τύμπανα

Ώρα έναρξης: 20.30

Προπώληση εισιτηρίων
Στην ticketservices.gr και στην Πανεπιστημίου 39
https://www.ticketservices.gr/event/kipotheatro-papagou-leivadas-gia-na-se-synantiso/

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ – Αναστάσεως 90, Παπάγου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ
Ώρες 09:00-14:00 – Δευτέρα ως Παρασκευή
Τηλ. 2132027185-186-187
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ HOLARGOS CENTER - Περικλέους 56, Χολαργός
Εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Τιμές εισιτηρίων
Α’ Διάζωμα 20 ευρώ
Β’ Διάζωμα 18 ευρώ

Παραγωγή- Οργάνωση:
Τεχνότροπον – Artway Cultural Productions | www.artway.gr