Μαρίνα Σάττι: Απάντησε live εάν μπορεί τις ψηλές νότες! (vid)

Η Μαρίνα Σάττι έδειξε ότι μπορεί εύκολα τις ψηλές νότες στο Zari!

Μαρίνα Σάττι: Απάντησε live εάν μπορεί τις ψηλές νότες! (vid)

Ένα πολύ ενδιαφέρον Q&A πραγματοποίησε η Μαρίνα Σάττι στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η Μαρίνα απάντησε σε ερωτήσεις των θαυμαστών της, ενώ δεν δίστασε και να τραγουδήσει ακαπέλα την εισαγωγή της συμμετοχής μας στην Eurovision, με τις περίφημες ψηλές νότες.

Η Μαρίνα Σάττι επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά πως θα συνοδεύεται από τέσσερις χορευτές (τρεις άνδρες και μία γυναίκα). Στα φωνητικά θα έχει την Ερασμία Μαρκίδη από τις Fones. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά για την Ερασμία στην Eurovision, αφού ήταν στα φωνητικά της Demy το 2017 και της Κατερίνας Ντούσκα το 2019.

Για μία ακόμη φορά η Μαρίνα Σάττι δεν αποκάλυψε τον σχεδιαστή που θα την ντύσει στο διαγωνισμό, αλλά μας έδωσε το στοιχείο πως είναι κάποιος σχεδιαστής που φορά συχνά τελευταία και νοιώθει πως το vibe της δουλειάς του, ταιριάζει με το δικό της.

Την ερχόμενη Παρασκευή οι χορευτές θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για τις τελικές πρόβες, πραγματοποιώντας πλέον την χορογραφία με ήχο.

Θέλοντας να αποδείξει τις φωνητικές της ικανότητες, η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε το πρώτο μέρος του ZARI, με τις ψηλές νότες, αποδεικνύοντας πως είναι κάτι πολύ εύκολο για αυτήν.