Κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Για τις συναυλίες στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Κ. Μητσοτάκης και η εταιρεία που διοργανώνει τις πολυαναμενόμενες των Coldplay εξέδωσε ανακοίνωση. 

Κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Η διοργανώτρια εταιρεία των συναυλιών των Coldplay στην Ελλάδα εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ΟΑΚΑ.

«Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay:

Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα,
O πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.
Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό.
In a sky full of stars we‘ll see you soon!»

Στον καθιερωμένο απολογισμό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως οι συναυλίες θα γίνουν κανονικά, τονίζοντας ότι «η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Θα μπορέσουν, λοιπόν, να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως και εγώ την περιμένω», σημείωσε, κλείνοντας με στίχο από το τραγούδι τους: «And everything’s not lost…When you thought that it was over».

Συνεπώς, οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ, που είναι ήδη sold out, θα γίνουν κανονικά στις 8 και 9 Ιουνίου.