Eurovision 2024 - Ελλάδα: Αρχές Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι

Υπομονή λίγο ακόμη για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision

Eurovision 2024 - Ελλάδα: Αρχές Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η sold out συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Λονδίνο, στο κλαμπ “The Garage” στο Highbury and Islington. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024 κατάφερε να εντυπωσιάσει τους παρευρισκόμενους στην συναυλία της, ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες! Αυτή θα είναι και η τελευταία ζωντανή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι μέχρι την διεξαγωγή του Διαγωνισμού της Eurovision τον Μάιο του 2024.

Ανάμεσα σε άλλα, η Μαρίνα Σάττι μίλησε στους esc_plus σε Instagram story, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε το τραγούδι πολύ σύντομα, τον επόμενο μήνα! Ελπίζω να το απολαύσετε, δεν μπορώ να περιμένω. Στείλτε μου τα μηνύματά σας όταν ακούσετε το τραγούδι και δείτε το βίντεο!».

Όπως συμπεραίνεται από τα παραπάνω, το τραγούδι της Ελλάδας πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, πιθανότατα αρχές Μαρτίου, κάτι που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια για τις συμμετοχές της Ελλάδας στην Eurovision!

Όπως όλα δείχνουν, οι προετοιμασίες για την φετινή Eurovision γίνονται με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια, κάτι που ευελπιστούμε να αποδώσει και να σβήσει από την μνήμη των φαν του Διαγωνισμού τα όσα συνέβησαν πέρσι με την συμμετοχή μας!

Πηγή: eurovisionfun.com