Eurovision 2024: Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη υποψήφιος με τη Δανία! (vids)

Janus Wiberg υποψήφιος με τη Δανία για τη φετινή Eurovision 

Eurovision 2024: Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη υποψήφιος με τη Δανία! (vids)

Η δημόσια τηλεόραση της Δανίας, DR, ανακοίνωσε τους φιναλίστ του Dansk Melodi Grand Prix 2024, του εθνικού τελικού της Δανίας για την Eurovision 2024.

Ανάμεσα στους οκτώ φιναλίστ συναντάμε ένα οικείο πρόσωπο προς εμάς, που η φυσιογνωμία του μας είναι πολύ γνώριμη.

Ο λόγος για τον Δανό τραγουδιστή, Janus Wiberg, ο οποίος μοιάζει καταπληκτικά, με τον αείμνηστο Έλληνα τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα, κατά καιρούς έχει εμφανιστεί σε ελληνικές εκπομπές, καθώς η ομοιότητά του με τον Παντελίδη κέντρισε το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού, ενώ ο ίδιος επισκέφτηκε την Ελλάδα και την οικογένεια του εκλιπόντα τραγουδιστή.

Ο Janus Wiberg, που κατάγεται από τα Νησιά Φερόε, όταν έμαθε για την ομοιότητά του, με τον Παντελή Παντελίδη, τραγούδησε μια από τις επιτυχίες του, το ”Γίνεται”.

Στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram, ανέφερε:

«Φυσικά η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη για εμένα. Κάναμε τρεις ώρες για να μάθουμε τους στίχους του τραγουδιού. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Δεν έχω επικοινωνήσει με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αλλά ο αδελφός του σχολίασε σε μια από τις αναρτήσεις μου».

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ο Janus Wiberg, θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Δανίας, στην Eurovision 2024, με το τραγούδι “I Need Your Love”.