«Πάνω απ’ όλα εγώ…»: Η έκπληξη του Βασίλη Καρρά στον Νότη Σφακιανάκη

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στίχους του Βασίλη Καρρά είναι και ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος μάλιστα το έμαθε μετά την κυκλοφορία του κομματιού. 

«Πάνω απ’ όλα εγώ…»: Η έκπληξη του Βασίλη Καρρά στον Νότη Σφακιανάκη

Μια από τις συνεργασίες του Βασίλη Καρρά που λίγοι γνωρίζουν είναι εκείνη με τον Νότη Σφακιανάκη.

Οι δύο σπουδαίοι λαϊκοί τραγουδιστές μοιράστηκαν την σκηνή δύο φορές, μια στις αρχές της δεκαετίας του 90’ και μια ακόμη τον χειμώνα του 2016/17, δημιουργώντας μεταξύ τους μια θερμή φιλία.

Ο Βασίλης Καρράς ενδιάμεσα όμως είχε προλάβει να γράψει και ένα από τα τραγούδια της πλούσιας δισκογραφίας του Νότη Σφακιανάκη, το «Εγώ» που συμπεριλήφθηκε στον δίσκο «Μαζί» το 2014.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Κρητικός καλλιτέχνης δεν γνώριζε πως οι στίχοι του τραγουδιού ανήκαν στον Πόντιο βάρδο και το έμαθε από τον συνθέτη του κομματιού, Γιώργο Μουκίδη κατά την παρουσίαση του δίσκου.

«Έχω να αποκαλύψω κάτι. Οι στίχοι ανήκουν στον Βασίλη Καρρά», είχε δηλώσει ο Γιώργος Μουκίδης προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στον Νότη Σφακιανάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Όπως αναφέρουν δε δημοσιεύματα μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, οι δύο λαϊκοί καλλιτέχνες ήταν σε στενή επαφή τον τελευταίο καιρό και είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο μιας νέας δισκογραφικής συνεργασίας.

Τα γεγονότα τους πρόλαβαν, όμως φαίνεται πως ο Νότης Σφακιανάκης ενδέχεται να γράψει και να ερμηνεύσει ένα τραγούδι για τον Βασίλη Καρρά, όπως είχε κάνει κάποτε με το ιστορικό «Φίλε έφυγε ο Στράτος»…

Το τραγούδι που έγραψε ο Καρράς στον Σφακιανάκη: