Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση τραγουδιών στην ΕΡΤ για την Μαρίνα Σάττι

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση τραγουδιών στην ΕΡΤ για την Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision

Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση τραγουδιών στην ΕΡΤ για την Μαρίνα Σάττι

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1/12 η κατάθεση τραγουδιών για την Μαρίνα Σάττι και την Eurovision 2024. Όσοι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί επιθυμούσαν να στείλουν στην ΕΡΤ τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους για την συμμετοχή μας στο Μάλμε, είχαν την δυνατότητα να το πράξουν. Πλέον η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιλογή του τραγουδιού με το οποίο η δημοφιλής καλλιτέχνης θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Τέλος για την υποβολή συμμετοχών

Το παράθυρο για την υποβολή τραγουδιών για την συμμετοχή της Ελλάδας και της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision 2024 έκλεισε! Η εκπρόσωπος μας πλέον, σε συνεργασία με την ΕΡΤ και την δισκογραφική της, θα καταλήξει τώρα στο τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί τον Μάιο στην Eurovision 2024, ελπίζοντας σε τι άλλο, από την καλύτερη δυνατή θέση!

Ένα από τα τραγούδια που υποβλήθηκαν είναι και αυτό του φετινού νικητή της Eurovision, Peter Boström, συνθέτη και παραγωγού του Tattoo, ο οποίος μαζί με τον ελληνικής καταγωγής Dimitri Stassos έχουν υποβάλει την δική τους πρόταση. Μάλιστα το τραγούδι κατατέθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, το βράδυ της Παρασκευής 1/12 λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία.

Τραγούδι για την Μαρίνα Σάττι όμως κατέθεσε και ο Κώστας Καράλης, ο γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός και αδερφός της Ελπίδας, που εκπροσώπησε την χώρα μας στην Eurovision 1979 με τον Σωκράτη.

Studio, studio και πάλι studio για την Μαρίνα

Όπως μας ενημέρωσαν από την δισκογραφική εταιρεία της Μαρίνας Σάττι, τις τελευταίες ημέρες, αλλά και πιθανόν και όλος ο μήνας που έρχεται θα βρει την εκπρόσωπό μας κλεισμένη σε ένα studio προκειμένου μαζί με τους συνεργάτες να ηχογραφήσει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στην Eurovision 2024.

Το τραγούδι φυσικά μπορεί να είναι είτε κάποιο από αυτά που έχουν υποβληθεί στην ΕΡΤ, είτε κάποιο που θα γράψει η ίδια με την δημιουργική της ομάδα.

Παρότι υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα, η ελληνική αποστολή επιθυμεί να έχει στα χέρια της το τραγούδι όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε με το νέο έτος να ξεκινήσουμε όλες οι υπόλοιπες προετοιμασίες, που αφορούν την πραγματοποίηση του video clip, τον σχεδιασμό της σκηνικής παρουσίας, την προώθηση κλπ.

Πηγή: eurovisionfun.com