Eurovision 2024: Χωρίς τηλεοπτικό σόου η επιλογή του τραγουδιού για την Μαρίνα Σάττι (vid)

Χωρίς τηλεοπτικό σόου, όπως όλα δείχνουν, η επιλογή του τραγουδιού για την Μαρίνα Σάττι

Eurovision 2024: Χωρίς τηλεοπτικό σόου η επιλογή του τραγουδιού για την Μαρίνα Σάττι (vid)

Οι διεργασίες στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σε σχέση με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision συνεχίζονται. Έτσι φαίνεται να εγκαταλείπεται η ιδέα της πραγματοποίησης ενός τηλεοπτικού σόου μέσω του οποίου θα πραγματοποιούνταν και η επιλογή του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στο Μάλμε.

Χωρίς τηλεοπτικό σόου η επιλογή της ελληνικής συμμετοχής;

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε σημερινό τους άρθρο οι Typologies, παγώνει ο σχεδιασμός για την παραγωγή μουσικού τηλεοπτικού προγράμματος για την επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι. Ο λόγος που οδηγήθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ σε αυτή την απόφαση, είναι η δημοφιλία και η μουσική παρουσία της καλλιτέχνιδος, αλλά και τα οικονομικά διαθέσιμα της εταιρείας, που δεν ευνοούν μία τέτοια προοπτική.

Η απόφαση της ΕΡΤ φαίνεται να είναι πολύ σωστή, αφού το προτιμότερο είναι η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της, φυσικά σε συνεργασία με την ελληνική δημόσια τηλεόραση να επιλέξει το τραγούδι που θεωρούν καταλληλότερο ώστε να μας φέρει σε μία πολύ καλή θέση, το 2024 που συμπληρώνουμε 50 χρόνια στο θεσμό.

Τα χρήματα εξάλλου αυτά που θα δαπανούσε για την παραγωγή αυτού του σόου, μπορεί να τα διαθέσει στην σκηνική εμφάνιση ή στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού video clip.

Περισσότερα από 50 τραγούδια έχουν ήδη υποβληθεί για την Μαρίνα Σάττι

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η υποβολή τραγουδιών για την Μαρίνα Σάττι και την Eurovision 2024. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής Super Katerina ο Γιάννης Πουλόπουλος, έχουν ήδη κατατεθεί περισσότερα από 50 τραγούδια, κάποια από αυτά μάλιστα από σημαντικούς δημιουργούς.

Η υποβολή τραγουδιών από τους ενδιαφερόμενους θα συνεχιστεί μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι τότε να στείλουν τις ολοκληρωμένες προτάσεις τραγουδιών τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eurovision2024@ert.gr.

Πηγή: eurovisionfun.com