Eurovision 2024: Αποχώρησε από τον σχολιασμό η Μαρία Κοζάκου (pic)

Η νέα ομάδα της ΕΡΤ που θα αναλάβει το project Eurovision για το 2024.

Eurovision 2024: Αποχώρησε από τον σχολιασμό η Μαρία Κοζάκου (pic)

Το πρώτο meeting με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και με τη δισκογραφική εταιρεία MINOS-EMI είχε η νέα ομάδα της ΕΡΤ η οποία θα αναλάβει το project Eurovision για το 2024. Γνώριμα άτομα τα οποία ασχολήθηκαν με τη Eurovision τις χρονιές 2021/2022! Η Δώρα Χειράκη, διευθύντρια Eταιρικής Eπικοινωνίας της ΕΡΤ, και η Σοφία Δρανίδου, προϊσταμένη Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, που θα είναι και η αρχηγός της αποστολής (Head of Delegation). Όλοι μαζί, σε συνεργασία με την ομάδα της Μαρίνας Σάττι από πλευράς MINOS-EMI, θα φέρουν εις πέρας την επιλογή του τραγουδιού και την όλη πορεία της ελληνικής συμμετοχής στο Μάλμε, για μία ψηλή θέση στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού.

Η Μαρία Κοζάκου τώρα, η εκφωνήτρια που τα τελευταία 13 χρόνια έχει συνδέσει τη φωνή της με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Γιουροβίζιον, δηλώνει «Eurovision Τέλος».

Μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, η Μαρία Κοζάκου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τηλεοπτική μετάδοση του διαγωνισμού και κάνει εναν απολογισμό στιγμών. Τι έμαθε, τι έζησε, τι κέρδισε. Ο κύκλος αυτός έχει κλείσει για την ίδια, και ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο … «ακόμα πιο συναρπαστικό, προκλητικό και δημιουργικό».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την φετινή εκπρόσωπο Μαρίνα Σάττι.

«Η φετινή επιλογή της ΕΡΤ στο πρόσωπο της Μαρίνας Σάττι έρχεται και ως προσωπική δικαίωση, καθώς ήταν κάθε χρόνο η πρότασή μου, ακόμα και πριν τη "Μάντισσα"».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Πηγή: ogaegreece.com