Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Mικρόκοσμος: Oded Tzúr Quartet

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, που κινείται πέρα και έξω από ταμπέλες και είδη, με πρωταγωνιστές μουσικούς που σε όλη την πορεία τους εξερευνούν τις απεριόριστες δυνατότητες του ήχου, πραγματοποιείται στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Mικρόκοσμος: Oded Tzúr Quartet

Ο Oded Tzúr είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς σαξοφωνίστες στη διεθνή σκηνή της τζαζ. Με έδρα του τη Νέα Υόρκη και με σημαντικά άλμπουμ στη σύγχρονη δισκογραφία, συγκρίνεται εύλογα με «ιερά τέρατα» του παρελθόντος όπως ο Sonny Rollins και ο John Coltrane. Τον περιγράφουν ως έναν «συναρπαστικό νέο Κολοσσό του σαξοφώνου» -όπως αποκαλούσαν τον Rollins πίσω στα 50s- ή του δίνουν μια περίοπτη θέση στην αισθητική τάση της σύγχρονης spiritual jazz, σχεδόν ανάλογη με αυτή που είχε ο Coltrane στα 60s.

Κυριακή 22/10 | 21:00
ΦΑΡΟΣ

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος 15€, μειωμένο 10€

Περισσότερες πληροφορίες
Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

διαδικτυακά στον ιστότοπο Ticket Services
τηλεφωνικά: 210 7234567 (Υπηρεσίες Εισιτηρίων)
στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα)
Σύντομα στο ΚΠΙΣΝ:

Παραβάσεις/Αναγνώσεις

Το θεατρικό αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ επιστρέφει για έβδομη χρονιά στον Φάρο. Τον Οκτώβριο, ο Νίκος Κουρής συνεργάζεται με τον Μάριο Μπανούσι και διαβάζει την Ιογενή Πνευμονία, του Ζήσιμου Λορεντζάτου.

Κυριακή 29/10, 16:00 | Φάρος
Προπώληση εισιτηρίων
Η συναυλία πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας την οικονομική του βιωσιμότητα.