All Things Dark: Το πιο σκοτεινό Halloween πάρτι επιστρέφει στην Αθήνα

Το All Things Dark προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική θεματική εμπειρία, αναδεικνύοντας κάθε φορά μερικούς από τους καλύτερους εγχώριους DJs, μουσικούς, performers, καλλιτέχνες και fashion designers.

All Things Dark: Το πιο σκοτεινό Halloween πάρτι επιστρέφει στην Αθήνα

Το All Things Dark, το πιο σκοτεινό Halloween πάρτι επιστρέφει στην Αθήνα την Τρίτη 31 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα ετήσιο event, ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή το Halloween, αφιερωμένο στην ομορφιά της σκοτεινής πλευράς του, που διοργανώνει η D’Arcy Foxx. Το event, που ξεκίνησε το 2008, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή και αναμενόμενα Halloween events της πόλης.

Το All Things Dark προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική θεματική εμπειρία, αναδεικνύοντας κάθε φορά μερικούς από τους καλύτερους εγχώριους DJs, μουσικούς, performers, καλλιτέχνες και fashion designers. Είναι μια πλατφόρμα έκφρασης και δημιουργικότητας που δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να φτιάξουν το δικό τους μοναδικό look, να χορέψουν και να γιορτάσουν την ακαταμάχητη γοητεία του σκοταδιού.

Οι Trophy Wives μεταμορφώνονται στις αινιγματικές διαβολογυναίκες Trophy Widows για ένα βράδυ εκρηκτικού χορού, κι αφήνουν καπνό μυστηρίου να πλανάται σχετικά με τους ανεξιχνίαστους ξαφνικούς θανάτους των συζύγων τους.

Ο Evripides & His Tragedies μάς αποκαλύπτει ενδόμυχες πτυχές του εαυτού του, και παρουσιάζει ένα alter ego του βγαλμένο από ταινία τρόμου σε μια εντυπωσιακή cameo εμφάνιση που θα προκαλέσει ανατριχίλες.

Το event πλαισιώνεται από την ομώνυμη έκθεση τέχνης σε επιμέλεια του δημιουργικού γραφείου TILT. Ιχνηλατώντας τις σκιές, δημιουργούνται και παρουσιάζονται μια σειρά από απόκοσμα πορτραίτα του μυστηριώδους και του απόκρυφου, φτιαγμένα με τη χρήση ψηφιακών κι αναλογικών μέσων αλλά και με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης. Στον χώρο θα διατίθεται η συλλεκτική έκδοση της ενότητας αυτής, σε βιβλίο και καρτ-ποστάλ, σαν φόρος τιμής στο σκοτάδι.

Cantina Social, 210 3251668 | 9 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: athinorama.gr