Αρβανιτάκη και Ζουγανέλη στο Δίον

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζεται.

Αρβανιτάκη και Ζουγανέλη στο Δίον

Στις 18 Αυγούστου (21.00) η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζουν το «Μαζί και το καλοκαίρι» με συναυλία στην Πιερία, στο Αρχαίο θέατρο του Δίου.

Δυο θαυμάσιες φωνές, δυο εξαιρετικές ερμηνεύτριες πάνω στη σκηνή για δυόμιση ώρες σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, υπέροχη ενέργεια, συγκίνηση, χαρά και πάνω απ’ όλα σεβασμό και αγάπη για το καλό τραγούδι!

Δυο γυναίκες που ενώνουν τις δυνάμεις τους και το ταλέντο τους για να μας δώσουν αυτό που έχουμε ανάγκη σε μια συναυλία! Τη σωστή και πολύπλευρη διασκέδαση, τα πλούσια συναισθήματα, τη συγκίνηση αλλά και το πάθος τους, την ενέργεια τους και την εκτόνωση μας!

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη λοιπόν ΜAZI και το καλοκαίρι με τραγούδια που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν αλλά και άλλα πρόσφατα που μπλέκονται με τον πιο εύστοχο τρόπο.

Μαζί τους μια ομάδα από 7 εξαιρετικούς μουσικούς: Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα, Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, λαούτο, λαύτα, μαντολίνο, Βασίλης Νησσόπουλος: μπάσο, Δημήτρης Στασινός: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Δημήτρης Τσάκας: σαξόφωνο, Στέλιος Φραγκούς: πιάνο, πλήκτρα, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν.

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Λήδα Ρουμάνη

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, Βασίλης Νησσόπουλος

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας – Γιάννης Λαμπρόπουλος, Γιάννης Πετρόλιας

Σχεδιασμός φώτων: Μαρία Βενετάκη

Προβολή – επικοινωνία: Κατερίνα Παπαδοπούλου, Αλεξία Στουρνάρα, Άννα Γιώτη

Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Solar Productions (Λάζαρος Ρωμανίδης), Pure Art Productions (Άννα Γιώτη), Artsy Productions (Alex Elsabag)

Digital Promo: B2Square

Οι επόμενες παραστάσεις

19 Αυγούστου Δημοτικό Σχολείο Εμμανουήλ Παππά, Σέρρες

21 Αυγούστου Θέατρο Λόφου, Κιλκίς

23 Αυγούστου Σαϊνοπούλειο Θέατρο, Σπάρτη