H Aλεξάνδρα Γκράβας στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Στις 29 Ιουνίου στις 21:00, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την παράσταση «Horizons… Ταξίδι στις μουσικές του κόσμου», μία πολυπολιτισμική βραδιά, που περιλαμβάνει τραγούδια από τα μουσικά ταξίδια της σπουδαίας ερμηνεύτριας σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

H Aλεξάνδρα Γκράβας στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Με τις απρόσμενες μουσικές προσεγγίσεις της Αλεξάνδρα Γκράβας και την ξεχωριστή φωνή της, ο θεατής ανακαλύπτει έναν άλλο κόσμο έκφρασης της μουσικής, μία άλλη διάσταση γεμάτη χρώματα, με απρόσμενο ψυχικό βάθος.

H Αλεξάνδρα Γκράβας ερμηνεύει τραγούδια «σαν μικρά πολύτιμα πετράδια, που μπορούν και στολίζουν την ψυχή μας, μας ταξιδεύουν στα πέρατα του κόσμου και μας κάνουν να ονειρευόμαστε…» σε οχτώ διαφορετικές γλώσσες: ισπανικά, ελληνικά, κινέζικα, αραβικά, γερμανικά, πορτογαλικά, τουρκικά και γαλλικά.

Αποκορύφωμα της βραδιάς αποτελούν τα τραγούδια από το καινούριο λάτιν cd της ερμηνεύτριας Songbook 3/El Amor es Vida που ηχογραφήθηκε το 2020 στο Μεξικό.

Με τις απρόσμενες μουσικές προσεγγίσεις της, ο θεατής ανακαλύπτει έναν άλλο κόσμο έκφρασης της μουσικής – μία άλλη διάσταση γεμάτη χρώματα με απρόσμενο ψυχικό βάθος, με την ξεχωριστή φωνή της Αλεξάνδρα Γκράβας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Alexandra Gravas – Φωνή

Πέτρος Μπούρας – Πιάνο

Δημήτρης Κουζής – Βιολί

Γιάννης Γιοβάνος – Τσέλο

Αντώνης Μυτακίδης – Κιθάρα

ΠΛΑΤΕΙΑ

Τιμές εισιτηρίων: 10€, 5€ (μειωμένο)

Εισιτήρια διαθέσιμα στο tch.gr και στα εκδοτήρια στο 2310 895938-9.