Ακύρωσε τις συναυλίες της η Celine Dion

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Celine Dion την οδήγησε σε ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας της. Τι ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια. 

Ακύρωσε τις συναυλίες της η Celine Dion

Η Celine Dion ανακοίνωσε ότι τελικά θα πρέπει να ακυρώσει ολόκληρη την παγκόσμια περιοδεία της καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη για την υγεία της, έχοντας διαγνωσθεί προ ολίγων μηνών με το σπάνιο σύνδρομο Stiff Person.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τις ημερομηνίες της περιοδείας της στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε «με τρομερή απογοήτευση» ότι θα πρέπει να ακυρώσει όλες τις ζωντανές της εμφανίσεις στο πλαίσιο της Courage World Tour, αφού η νευρολογική ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε δεν της επιτρέπει αυτού του είδους την κούραση.

Η 55χρονη τραγουδίστρια είχε αναβάλλει αρχικά τις ζωντανές της εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για ακόμη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι στο 100%. Δεν είναι δίκαιο για εσάς να συνεχίσω να αναβάλλω τις εμφανίσεις μου, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!», ανέφερε στο Instagram.