Eurovision 2023: Βίκτωρ Βερνίκος: «Ναι βάζω δύσκολα, αλλά αυτό είναι το νόημα της ζωής» (vid)

Ο Βίκτωρ Βερνίκος μίλησε μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στην Eurovision

Eurovision 2023: Βίκτωρ Βερνίκος: «Ναι βάζω δύσκολα, αλλά αυτό είναι το νόημα της ζωής» (vid)

Για την εμπειρία της Eurovision και τη σημασία του να βάζεις στόχους ώστε να εξελίσσεσαι μίλησε ο Βίκτωρ Βερνίκος, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ1, σήμερα, 12 Μαΐου 2023.

«Μόλις κατέβηκα από τη σκηνή πίστευα ότι τα είχα δώσει όλα. Έκανα αυτό που είχα πει ότι θα κάνω: τα έδωσα όλα πάνω στη σκηνή» τόνισε ο Βίκτωρ για τη χτεσινή εμφάνισή του στον Β’ Ημιτελικό.

Απαντώντας σε ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο Βίκτωρ αποκάλυψε ότι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησε μετά την εμφάνισή του, ήταν ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος. «Μόλις κατέβηκα από τη σκηνή, είχαν χαρεί όλοι στα backstage κι όλοι του BBC. Είδαν ότι τα έδωσα όλα» πρόσθεσε.

Eurovision 2023: Κέρδισε το κοινό του Λίβερπουλ ο Βίκτωρ Βερνίκος με το «What they Say»! (vids)

Ο Βίκτωρ είπε, επίσης, πως σίγουρα θα γράψει κι άλλα τραγούδια.

«Συνεχίζω την πορεία μου στη μουσική. Πάντα μαθαίνω. Άκουσα κάτι πρόσφατα: ‘Γιατί να βάζεις στόχους που μπορείς να πετύχεις;’ Βάζε στόχους που φοβάσαι ότι δεν θα πετύχεις ώστε να μάθεις και να εξελιχθείς κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω» εξήγησε ο νεαρός καλλιτέχνης, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να παρατηρεί ότι αυτό σημαίνει ότι οι στόχοι θα είναι δύσκολοι. «Ναι βάζω δύσκολα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα της ζωής για να εξελισσόμαστε. Δεν θέλω να πάρω τίποτα, θέλω να μάθω για να μπορώ να δώσω» είπε.

Όσο για το τι έμαθε από τη συμμετοχή του στην Eurovision, η απάντηση του Βίκτωρα ήρθε αβίαστα: «Πόσο όμορφος είναι ο κόσμος! Μου άρεσε πολύ η Eurovision, μου άρεσε πολύ η συνεργασία με όλους, ήταν πολύ όμορφα όλα».