Melissa Mantzoukis: Καταθέτει πραγματογνωμοσύνη στο δικαστήριο από μαθηματικό (vid)

Η Melissa Mantzoukis καταθέτει πραγματογνωμοσύνη στο δικαστήριο από μαθηματικό για την απόδειξη των ισχυρισμών της!

Melissa Mantzoukis: Καταθέτει πραγματογνωμοσύνη στο δικαστήριο από μαθηματικό (vid)

Μια σημαντική εξέλιξη αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA, TLIFE. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής, γνωρίζει από το περιβάλλον της Melissa Mantzoukis πως η νεαρή τραγουδίστρια θα καταθέσει στο επικείμενο δικαστήριο ειδική πραγματογνωμοσύνη από μαθηματικό, η οποία αποδεικνύει πως ο τρόπος υπολογισμού των αποτελεσμάτων της ΕΡΤ για την επιλογή της συμμετοχής μας στην Eurovision 2023 δεν συμβαδίζει με όσα είχε εξαγγείλει για την διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε πως η Melissa Mantzoukis έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της ΕΡΤ, ζητώντας αποζημίωση καθώς σύμφωνα με την ίδια και τον δικηγόρο της, αυτή ήταν η νικήτρια της διαδικασίας επιλογής της ελληνικής συμμετοχής, αν η ελληνική δημόσια τηλεόραση είχε τηρήσει τα όσα είχε ανακοινώσει σχετικά με τον τρόπο ψηφοφορίας της καλλιτεχνικής επιτροπής και της επιτροπής κοινού.

Σε συνομιλία του Eurovisionfun με τον δικηγόρο της Melissa Mantzoukis, η πλευρά της νεαρής τραγουδίστριας επιφυλάσσεται για επιπλέον νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου (μέλη της 7μελούς επιτροπής, διοίκηση της ΕΡΤ), αμέσως μετά την έκβαση του επικείμενου δικαστηρίου και εφόσον φυσικά δικαιωθεί σε αυτό.

Το δικαστήριο της Melissa Mantzoukis με την ΕΡΤ θα λάβει χώρα στις αρχές Ιουνίου.

Πηγή: eurovisionfun.com