Ο Στράτος Διονυσίου συντηρούσε 4 οικογένειες!

Τα αδέρφια Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής Διονυσίου, oι γιοι του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου βρέθηκαν στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μοιράστηκαν με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ιστορίες από τη ζωή τους.

Ο Στράτος Διονυσίου συντηρούσε 4 οικογένειες!

Παράλληλα μίλησαν και για τις δύο μεγάλες συναυλίες που ετοιμάζουν προς τιμήν του πατέρα τους στο Θέατρο Παλλάς στις 10 και τις 11 Μαΐου.

Τα τρία παιδιά του Στράτου Διονυσίου τόνισαν πως έχουν αποδεχτεί πως ο πατέρας τους έχει γράψει ιστορία ως τραγουδιστής και δεν φιλοδοξούν να τον «φτάσουν» αλλά να τον «τιμήσουν», ερμηνεύοντας τα τραγούδια του στις δύο συναυλίες που ετοιμάζουν. «Λένε "να τους στύψεις και τους τρείς, Στράτο δεν θα βγάλεις"… γελάω με κάποια σχόλια» , είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Διονυσίου.

Συντηρούσε 4 οικογένειες

Τα τρία αδέλφια αναφέρθηκαν στην πιο τραγική περίοδο για εκείνους που έφυγε ο αγαπημένος τους πατέρας και τη στιγμή που η ίδιοι ενημερώθηκαν για τον θάνατο του.

«Στην κηδεία του πατέρα μας είχαν έρθει δύο κυρίες και είπαν στη μαμά ότι 4 οικογένειες, οι δύο δικές τους και άλλες δύο, τις συντηρούσε ο Στράτος. Τα σχολεία τους, τις ανάγκες του σπιτιού, τα νοίκια, με όλα. Αυτό δεν το ξέραμε, ούτε και η μητέρα μας», είπε ο Άγγελος Διονυσίου.

Το κόλπο για να μη… τσαλακωθεί το παντελόνι

«Ο πατέρας μας είχε κόλπο να φοράει το παντελόνι για να μην τσαλακωθεί», είπαν με γέλιο και τα τρία αδέρφια, εξηγώντας πως το ντύσιμο αποτελούσε μια «ιεροτελεστία», πριν εμφανιστεί στην σκηνή και για τον λόγο αυτό δεν καθόταν κάτω πριν κάνει την εμφάνισή του για να μην τσαλακωθούν τα ρούχα του.

«Ήταν ράφτης πιο νέος, έπαιξε ρόλο αυτό», τόνισαν για τον… καλοντυμένο Στράτο Διονυσίου.

«Θα έχω την κόρη σου βασίλισσα και θα γίνω μεγάλος τραγουδιστής»

«Ενώ ο θάνατος της αδελφής τους ήταν ένα γεγονός που ο Στράτος Διονυσίου σίγουρα δεν θα άντεχε αν ζούσε, όπως είπε ο Άγγελος Διονυσίου: «Ο Στράτος είχε τεράστια αδυναμία στην αδελφή μας την Τασούλα. Ευτυχώς που δεν έζησε να την δει να πεθαίνει, δεν θα το άντεχε. Θα είχε αφήσει βέβαια παρακαταθήκη για ακόμη 30 χρόνια.

Τώρα θα ήταν 87, εγώ πιστεύω ότι θα τραγουδούσε ακόμα. Φαντάζεστε πόσα ακόμα τραγούδια θα είχε πει;» και ανέφερε πως ο πατέρας του ήταν τρυφερός κι έκανε καντάδες στη μητέρα τους όταν ήταν μόλις 16 ετών: «Είχε γράψει ένα χαρτάκι στη γιαγιά μας, που του φώναζε να φύγει, ότι μια μέρα εγώ την κόρη σου θα την έχω βασίλισσα, γιατί θα γίνω μεγάλος τραγουδιστής», κάτι που τελικά συνέβη.