Βίκτωρ Βερνίκος: «Πάω στο Λίβερπουλ για το καλύτερο» (vid)

Ο Βίκτωρ Βερνίκος μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Λίβερπουλ 

Βίκτωρ Βερνίκος: «Πάω στο Λίβερπουλ για το καλύτερο» (vid)

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Λίβερπουλ, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision Βίκτωρ Βερνίκος μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ1, σήμερα, 29 Απριλίου 2023.

«Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω» είπε ο Βίκτωρ, προσθέτοντας ότι πάει στο Λίβερπουλ και στην 67η Eurovision για να κάνει το καλύτερο.

Απαντώντας σε ερώτημα για το εάν έχει άγχος, ο 16χρονος Βίκτωρ εξήγησε ότι το μόνο που σκέφτεται είναι η εμφάνισή του στη σκηνή. «Όταν αγχώνεσαι δίνεις κάτι χειρότερο στη σκηνή, θα τα πας χειρότερα και θα αγχωθείς παραπάνω. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς. Έχω ετοιμαστεί και πάω να κάνω το καλύτερο» είπε.

Για το «What They Say», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό, ο Βίκτωρ επανέλαβε ότι το έγραψε σε ηλικία 14 ετών, για μία αγχώδη στιγμή που πέρασε. «Δεν το έγραψα για την Eurovision, το έγραψα μέσα από την εμπειρία μου, μέσα από τα συναισθήματα που είχα και τώρα ελπίζω να συνδεθεί με τον κόσμο» εξομολογήθηκε. Εξάλλου, όπως είπε, γράφει τραγούδια για όλα τα συναισθήματα που νιώθει. «Μ’ αρέσει να εκφράζομαι μέσα από τη μουσική» τόνισε.

Ερωτηθείς για τη σκηνική του παρουσία στην Eurovision που επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος, απάντησε ότι θα δούμε κάτι «που εκφράζει το τραγούδι».

«Προσπαθούμε να την κάνουμε λιτή και απλά να βγάλει κάτι που θα με εκφράζει. Πάμε να εκφράσουμε το τραγούδι μου και να τα κάνουμε όλα για να περάσει αυτό το συναίσθημα» είπε, προσθέτοντας ότι ο Κωνσταντίνος Ρήγος «είναι ο καλύτερος!».

Η συμβουλή που, όπως είπε, του δίνουν όλοι για την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision, είναι μία: «Να φροντίζω και να προσέχω τον εαυτό μου». Αποκάλυψε μάλιστα, ότι την ίδια συμβουλή, του έδωσε και ο Σάκης Ρουβάς!

Με την ελληνική αποστολή για την Eurovision να αναχωρεί την Κυριακή για το Λίβερπουλ, ο Βίκτωρ είπε ότι εκτός από όλα τα μέλη της αποστολής, μαζί του θα βρίσκονται και οι δύο του γονείς, ενώ ο ίδιος δεν θα ξεχάσει και το γούρι του: ένα φτερό που φοράει στο λαιμό και του είχε δώσει ένα πρόσωπο που αγαπάει πολύ.