Νέγρος του Μοριά: Ντυμένος με φουστανέλα στο νέο του video clip (vid)

Με ελληνική παραδοσιακή φορεσιά ο Νέγρος του Μοριά 

Νέγρος του Μοριά: Ντυμένος με φουστανέλα στο νέο του video clip (vid)

Το νέο του τραγούδι «Κενοδοξία/Βουλιμία», σε παραγωγή Odydoze, κυκλοφόρησε ο Νέγρος του Μοριά, το οποίο αποκαλεί «τραμπέτικο», καθώς, όπως λέει στο τραγούδι «είναι η συνάντηση του παλιού ήχου με το νέο».

Στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού, που περιλαμβάνεται στο νέο του δίσκο, ο Νέγρος του Μοριά εμφανίζεται με παραδοσιακή φουστανέλα, χορεύοντας υπό τους ήχους του κλαρίνου και της τραπ μουσικής.

«Απ' την μια είμαι Έλληνας/ Απ' την άλλη ο κομπλεξικός/ Αν βλέπω κάποιους με κοτσίδια ή να λένε «nigga»/ Γίνομαι επικριτικός» αναφέρει στη τελευταία στροφή του τραγουδιού του.

Μάλιστα, σε ένα σημείο του video clip ακούγεται το ρεπορτάζ που είχε γίνει από τον τηλεοπτικό σταθμό Star με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την ελληνική επανάσταση, συμπεραίνοντας ότι οι νέοι στην Ελλάδα μπερδεύουν τον Κολοκοτρώνη (Γέρο του Μοριά) με τον Νέγρο του Μοριά.

«Διακόσια χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την αφετηρία του νέου Ελληνικού έθνους κράτους και η χώρα τιμά την εθνική της παλιγγενεσία. Ωστόσο το θέμα της επανάστασης του 1821 μπερδεύει τους νέους που παρουσιάζουν τον Κολοκοτρώνη ως Νέγρο Του Μοριά και όχι ως Γέρο Του Μοριά» ακούγεται ο δημοσιογράφος.

Το τελευταίο άλμπουμ του Νέγρου του Μοριά κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα, έχει τίτλο «ΘΡΑCOC» και σύντομα θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.

Ο Νέγρος του Μοριά ή αλλιώς Black Morris είναι παιδί δεύτερης γενιάς μεταναστών με καταγωγή από την Γκάνα και πρωταγωνιστεί στην ελληνική ραπ σκηνή τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πηγή: lifo.gr