Monika: Τι είπε για την προσπάθειά της να πάει στην Eurovision (vids)

Με αυτά τα τραγούδια προσπάθησε να πάει στην Eurovision η Monika 

Monika: Τι είπε για την προσπάθειά της να πάει στην Eurovision (vids)

Η πολυτάλαντη Monika σε συνέντευξή της στην Athens Voice, μίλησε και για την προσπάθειά της να πάει στη φετινή Eurovision.

- Το «I’m nothing without you» είναι μία κλασική power μπαλαντάρα που θα έσκιζε στη Eurovision – με την καλή έννοια. Μήπως ήταν αυτό που είχες προτείνει στην ΕΡΤ για τη φετινή Eurovision;

Ναι, αυτό είναι. Σαν ομάδα είχαμε αποφασίσει αυτό. Μετά πέρασε στην επόμενη φάση το «Proud», θεώρησαν ότι θα πήγαινε καλύτερα εκεί επειδή έχει πολύ ισχυρό μήνυμα αλλά εγώ θεωρώ ότι το «I’m nothing without you» είναι πιο εύκολο να το καταλάβεις. Εντάξει, μακάρι να γινόταν, δεν έγινε, δεν πειράζει.

- Έχεις δεύτερες σκέψεις που έστειλες στη Eurovision συμμετοχή;Όχι, εντάξει.

Ήταν πολλά χρόνια αυτή η συζήτηση: στείλε και στείλε. Εγώ ήμουν αυτή που έλεγα όταν βρω το κατάλληλο τραγούδι θα στείλω. Πρέπει να στείλεις για να κερδίσεις. Αλλιώς δεν έχει νόημα να πας για να πας. Και αυτή τη φορά είχα συγκεντρώσει μία καταπληκτική ομάδα, βραβευμένους με Γκράμι, τοπ σχεδιάστρια για τα ρούχα, όταν άκουγαν Eurovision άνοιγαν οι πόρτες. Και απογοητεύτηκαν πολύ που δεν προχώρησε.

Πηγή: athensvoice.gr