Eurovision 2023: Με Μέι Μίλερ το Ηνωμένο Βασίλειο στο Λίβερπουλ (vid)

Η Μέι Μίλερ με το «I Wrote A Song» είναι η εκλεκτή του Ηνωμένου Βασιλείου για την Eurovision 2023

Eurovision 2023: Με Μέι Μίλερ το Ηνωμένο Βασίλειο στο Λίβερπουλ (vid)

Ο κύβος ερρίφθη και για τον εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2023 που διοργανώνεται στο Λίβερπουλ για λογαριασμό της περσινής νικήτριας Ουκρανίας.

Η Mae Muller με το τραγούδι «I Wrote A Song» θα είναι η εκλεκτή της χώρας, όπως ανακοίνωσε το BBC.

Η 25χρονη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1997 και γράφει μουσική από την ηλικία των οκτώ ετών. Το 2021, το single της «Better Days», με τους Neiked και Polo G, σκαρφάλωσε στις λίστες με τα δημοφιλέστερα τραγούδια σε ΗΠΑ, Βρετανία κι άλλες χώρες.

Η Mae Muller δήλωσε ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. «Μου άρεσε πάντα να παρακολουθώ την Eurovision, οπότε το να διαγωνίζομαι σε έναν τόσο μεγάλο μουσικό διαγωνισμό είναι απλά υπέροχο. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια πολλών από τους καλλιτέχνες που γνώρισαν επιτυχία στην Eurovision, από τους ABBA μέχρι τους Måneskin» είπε η νεαρή μουσικός.

Μιλώντας για το τραγούδι «I Wrote A Song» εξήγησε ότι το έγραψε πριν λίγους μήνες. «Περνούσα μία δύσκολη στιγμή και ήθελα να νιώσω δύναμη για τις σχέσεις κι έτσι το να επιλεχθεί ως φετινό τραγούδι του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision, είναι ειλικρινά ένα όνειρο».

Δείτε το video clip της συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου: